” Al0rrr, kesi4nnya dia. Menceb1k pun hands0me.. “

G4ra-G4ra Susu Tump4h Di Lantai, Muka Aqeef Anaqi Jadi Tumpuan. Sed1h Pun Comel La Sayang !!

Siapa tidak kenal anak kepada pelakon Amar Baharin dan Amyra Rosli ini. Diberi nama Aqeef Anaqi, si kecil ini memiliki wajah yang amat comel persis ayahnya. Aqeef Anaqi yang mesra dengan panggilan Anaqi dilahirkan pada 15 Oktober 2017.

Memiliki ramai pengik0t sejak sebelum kelahirannya lagi, satu akaun s0sial Instagram di bawah namanya diwujudkan yang mana sehingga kini sudahpun diikuti seramai 705 ribu orang. Gelag4t dan perkembangan Anaqi dikongsikan di akaun tersebut untuk tont0nan peminatnya.

Anaqi yang kini sudahpun berusia 2 tahun 5 bulan membesar menjadi anak yang cerdik dan tidak banyak ragam. Sering membuat aksi muka comel membuatkan ramai yang ger4m melihat wajahnya. 1 Disember lalu, Anaqi telahpun mendapat seorang adik perempuan yang bernama Ayra Aryssa.

Menerusi akaun Instagram Aqeef.anaq, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang mana kelihatan susu tump4h di atas lantai dan Anaqi yang sedang kesedih4n. Wajah Anaqi yang mencuk4 dengan mulut munc0ng itu kelihatan sangat comel. Ala si4n Anaqi.

J0m baca perk0ngsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen terhibur melihat wajah comel Anaqi itu. Antara komen-komen netizen :

” Al0rrr, ci4nnya dia.. “

” Ceb1k pun encemm.. “

” Olololo sayang.. “

” Dia nang1s takot mommy mar4h.. “

” Napa buat muka comey Anaqi.. “

” Nie sed1h sebab susu tump4h ke atau sebab mami mar4h.. “

” Al0l0 siannya hemsem boy ni.. “

” Alaaaa comeii jer seb1k macam tu.. “

Comel sangat muka kalau nang1s. Selalu tengok muka happy senyum je Anaqi ni. Ini kali baru betul muka sed1h yang boleh buat orang s4yu tengok. Sed1h pun comel la munc0ng tu Anaqi. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Anaqi membesar menjadi anak yang soleh dan berguna untuk kedua ibu bapanya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aqeef Anaqi by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..