” Aku tak boleh la jah. Ya Allah dengan baju kelawar siap topi. Apa ni hahaha… “

Video Gelagat Suami Nabila Huda, Mohd Izwan Dan Anaknya, Kesha Berlatih Step Tik Tok Mencuit Hati Netizen. Patutlah Gembira Selalu, Laki Bini Masuk Air Rupanya !!

Pelakon air mata yang berbakat besar ini bukan wajah asing di kalangan peminat. Sudah hampir 19 tahun berkecimpung di dalam dunia lakonan, Abil atau Nabila Huda sudah cukup terkenal dengan lakonannya yang berkesan dan sering mengus1k hati.

Berilah apa sahaja watak kepadanya, pastinya akan dibawa dan diterjemahkan dengan sebaik mungkin. Abil yang juga merupakan anak kepada lagenda rock negara, Amy Search ini terkenal dengan karakter gil4-gil4 dan happy go lucky. Abil mempunyai seorang anak perempuan bernama Kesha Laila yang mana adalah anak dari perkahwinan pertamanya dengan Zaidi Zailani.

Mengakhiri zaman bujangnya pada 2008 dan berpis4h pada 2011, mereka membawa haluan masing-masing. Hati Abil terbuka untuk menerima lamaran seorang pemuda bernama Mohd Izwan Johar yang merupakan seorang tauke kafe hispter. Izwan yang dipanggil Bert dikalangan kawan-kawannya sememangnya seorang yang amat memahami perangai Abil dan sangat sekepala.

Menerusi akaun Instagram, Nabila Huda telah berkongsikan satu video rakaman di sebalik tabir video Tik Tok suaminya Bert dan anaknya Kesha. Gelagat anak beranak ini cukup menggeletek hati netizen dengan gaya Bert berbaju kelawar. Meriah sungguh menghafal step sampai terlompat-lompat. Lucu sungguh !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Jom gelak Guys!Haha..🤣 @kidweebee @lilkupukupu

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Bert dan Kesha ini. Antara komen-komen netizen :

” Best gil4 kan time lockdown ni, family bonding time.. “

” Hahahahhaa berk berk.. “

” Cik bert hahahahaha cik abil.. “

” Alahai.. Korang memang best la kak.. “

” Hahahahahaha adoi abil korang crack la.. “

” Last part tu lagi aku gelak la adikkk. Mampuih pec4h perut.. “

” Aku tak boleh la jah. Ya allah dengan baju kelawar siap topi. Apa ni hahaha… “

” Bagus dia nak layan anak punya kerenah bertik Tok… Bukan senang tu.. “

” Hahaha adoi pen1ng la husband kak nabila nii.. “

Masuk air juga husband Abil ni. Meriah sungguh melayan kerenah Keisha nak berTik Tok. Terbaiklah ayah macam ni. Baju kelawak dengan shower cap stylo betul. Kami di Beirta Kopak mendoakan semoga keluarga Abil akan sentiasa gembira dan bahagia bersama selamanya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..