Rumah Tangga Didakwa Goy4h Dan Bakal Berakhir.

Ini Penjelasan Fitri Haris. Moga Semuanya Baik-Baik Sahaja.

Peminat nasyid berkumpulan pastinya mengenali wajah kacak Fitri Haris. Bekas anggota kumpulan nasyid UNIC ini adalah anak kelahiran Kuala Pilah Negeri Sembilan dan masih aktif sebagai penyanyi nasyid namun bergerak secara solo. Beliau yang mula menceburkan diri ke dalam arena seni suara pada tahun 2002 memperjuangkan lagu irama nasyid dengan menyertai UNIC.

Gandingannya bersama UNIC mampu bertahan sehingga 2009 sebelum beliau membuat keputusan untuk bergerak sendiri. Antara lagu yang mendapat siulan ramai adalah Hanya Tuhan Yang Tahu, Ainul Mardhiah, Jalinan, Demi Cinta Suci dan banyak lagi. Fitri pernah berkahwin pada sebelum ini dan dikurniakan seorang anak bernama Sofea Solehah.

Perkahwinan ini terbub4r dan mereka membawa haluan masing-masing. Setelah lama menduda, Fitri akhirnya bertemu jodoh dengan pengurusnya senditi Fazilah Omar. Melangsungkan pernikahan mereka pada December tahun lalu, Fazilah yang juga seorang ibu tunggal mempunyai anak dari hasil perkahwinannya terdahulu bernama Qhalish Rayyan Adam.

Menurut laporan Mstaronline Official, rumahtangga penyanyi nasyid ini bersama pengurusnya itu dikatakan goyah gara-gara tiada lagi perkongsian dari Fitri tentang isterinya di Instagram. Ini berikutan satu email yang diterima meminta untuk diselidiki keadaan rumahtangga pasangan ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Berikutan tularnya berita berkenaan, Fitri dilihat turut sama berkongsi video ketika bersama isterinya itu menhantar anaknya Sofea untuk pulang ke Singapura semasa arahan Perintah Kawalan Pergerakan mula dikuatkuasa 18 Mac lalu. Penjelasan yang sudah cukup untuk membuktikan berita berkenaan hanyalah gos1p semata-mata.

View this post on Instagram

Tq bidadari syurga ku kerna senantiasa menemani saat suka dan duka πŸ˜” ni masa nak hantar sofea ke singapore πŸ‡ΈπŸ‡¬ org tertanya2 mana kak el , mana kak ngah .. sampai ada yang ambil peluang dan ruang utk mengatakan rumah tangga kami goyah 😳 sebab saya x post ganbar dengan isteri .. Allah.. tgklah post2 saya sebelum inj.. selang 3/5 hari saru post kerana terlalu busy .. dan tempoh PKP ni jarang sekali tgk phone lebihkan aktiviti dan masak2.. dan saya menghormati golongan single πŸ˜‚ (gurauan utk @sitinurbasirahmatnordin) .. setiap video saya isteri sayalah yang bantu recordkan .. saya nyanyi atas pentas isteri sayalah ke hulu hilir rakam dan make sure lancar 😳 takkan x sempat upload terus goyah.. lautan mana x di timpa gelota but Alhamdulillah Alhamdulillah aphorisms kami masih berjalan dan mencari mardhatillah.. doakan kami dan kami doakan kebahagian jua milik kalian amin πŸ₯°πŸ₯°πŸ€²πŸ»

A post shared by Dr. Fitri Haris | 01126684664 (@fitriharisofficial) on

Rata-rata netizen memberi kata semangat buat Fitri. Antara komen-komen netizen :

” Stay strong angah & wife.. Maafkan bawang-bawang tu.. “

” Semoga semuanya baik-baik saja.. “

” Kitorang baru je dua hari lepas borak-borak kat group.. Bila masa pulak diorang gad0h? Elok je gelak.. “

” Banyak betul lah kaki fitn4h ni .. Orang tu elok-elok je.. “

” Sabarlah… Dalam rumahtangga ni macam dugaan … Bertahanlah… InsyaAllah… “

Bersabarlah Fitri. Mungkin ada yang mahu menguji sejauh mana kesabaran dan kematangan Fitri dalam menghadapi gos1p sebegini. Semoga segalanya baik-baik sahaja. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga rumahtangga Fitri dan El berkekalan hingga ke jannah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fitri Haris, IG Mstaronline official by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..