” Speechless, tak sangka. Kalau sak1t jant0ng mau tercab0t.. ” – Fitri Haris

Video Fitri Haris Terima Kej0tan Daripada Isterinya, Fazilah Omar. Alahai Reaksi Muka Tu Speechless Betul !!

Fitri Haris pernah bergelar ahli kumpulan nasyid UNIC suatu masa dahulu. Untuk rekod, Fitri berjaya menamatkan pengajiannya dalam bidang muzik Islamik di Universiti Nottingham dan bergelar Doktor Falsafah. Fitri pernah berkahwin sebelym ini dan dikurniakan seorang anak perempuan.

Setelah bertahun bergelar duda, Fitri akh1rnya menikahi pengurusnya sendiri, Fazilah Omar pada bulan Disember 2019 yang lalu. Meninjau akaun Instagram Fitri, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaksi Fitri diberikan kej0tan istimewa oleh Fazilah.

Fazilah atau dipanggil El ini rupanya sudah hamil dan menunjukkan keputusan pregnancy test nya kepada Fitri. Reaksi wajah Fitri jelas menunjukkan syukur dan gembiranya Fitri atas rezeki dari Allah ini. Walaupun ini bukanlah zuriat pertama, namun rasa teruja pastinya tetap ada lebih-lebih lagi sudah lama tidak menimang cahayamata.

Jika anda pengikut Fitri, tentunya tahu kisah Fitri dan El. Bertahun berhubungan baik sebagai pengurus dan artis, akh1rnya jodoh menyatukan mereka. Lebih sweet pasangan ini bercinta selepas berkahwin dan pastinya lebih manis keindahannya dirasakan.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Speechless! Alhamdulillah ya Allah! Tak sangka .. kalau sakit jantung mau tercabut… ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Trima kasih atas doa dan pohon doa dari semua ๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฒ๐Ÿป Alhamdulillah!!!!! Alhamdulillah!!! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅถ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ฑ๐ŸŽฌ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿฅถ๐Ÿ˜‹๐ŸŽฌ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‹๐Ÿคฃ๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘น๐Ÿ˜‘๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ˜‘๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ˜‘๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ค๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽค๐Ÿ‘จโ€๐Ÿซ๐Ÿง‘๐Ÿฟโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽค๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘”๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘”๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘•๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘š๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘š๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ง๐Ÿน๐Ÿฎ๐Ÿญ๐Ÿฆ๐Ÿญ๐Ÿค๐Ÿ‘๐Ÿฉ๐Ÿ…๐Ÿ„๐Ÿ๐Ÿ ๐ŸŠ๐ŸŒจ๐ŸŒ—๐ŸŒฉ๐ŸŒ–๐ŸŒ—๐ŸŒฆ๐ŸŒ™๐ŸŒ”

A post shared by Dr. Fitri Haris (@fitriharisofficial) on

Terdahulu Fitri ada berkongsikan kapsyen yang menulis Alhamdulillah bersama ikon sed1h. Seakan dapat menangkap maksud di sebalik kapsyen Fitri ini, peminat tidak put0s mengucapkan tahniah kepada Fitri.

Perkongsian Fitri ini mendapat perhatian dan ucapan tahniah daripada peminat. Alhamdulillah berita yang menggembirakan untuk Fitri dan El. Antara komen-komen mereka :

” Fuhhh.. Alhamdulillah.. tahniah-tahniah.. penangan PKPB ka ni haha.. ” – Lan Solo

” Kitorang nak nang1s jugak, alhamdulillah tahniah angah kak el yeay. Nampak muka happy tu sampai banyak betui emoji Angah.. “

” Tahniah Angah dan Kak El. Alhamdulillah jaga elok2.. semoga selamat ibu dan baby dipermudahkan segala urusan hingga hari bersalin nanti.. aamin.. “

” Masha Allah tahniah Angah dan Kak Ngah. Buat Kak EL jaga kesihatan. hahahah banyak betui emoji angah.. “

” Alhamdulilah Syukur, Congrats ngah. Im happy for you and el. Moga segalanya selamat dan dipermudahkan selalu.. “

” Wife angah pregnant ke, klau betol Alhamdulillah. tahniah ye, double happiness.. Syukur kepadamu Allah s.w.t. sebaik-baik perancang.. “

” Alhamdulillah tahniah buat Angah dan Kak EL.. mabruk syeikh. Jagadiri elok-elok El. Berita gembira yang ditunggu-tunggu ramai ni.. “

Pastinya peminat Fitri tidak sabar menanti untuk melihat cahayamata pertamanya dengan El ini. Reaksi wajah Fitri ketika melihat keputusan alat ujian kehamilan El itu nampak comel je. Apa pun, semoga segalanya dipermudahkan untuk El sehingga melahirkan dan sentiasa dilindungi Allah daripada sebarang musib4h. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fitri Haris Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..