” Aku gelak sampai terkenc1ng dengar Abil meny4kat husband dia.. ” – Netizen

Video Nabila Huda Bersama Suami Dan Anaknya Sedang Memakai Masker Wajah. Namun Kata-Kata Nabila Dan Resp0n Daripada Suaminya Buat Ramai Terhibur. Ad0i Lawak Sungguh Lah Abil !!

Nama Nabila Huda memang tidak asing lagi dalam dunia seni tanah air. Malah Nabila antara pelakon wanita yang sering mendapat pujian daripada orang ramai akan hasil lakonannya yang begitu baik. Manakan tidak, anak penyanyi r0ck, Amy ini memang bijak menjiwai watak yang diberikan kepada dirinya.

Kalau dilihat menerusi lakonan-lakonannya, Nabila atau lebih dikenali dengan panggilan Abil ini sering membawa watak-watak sed1h dan antagon1s. Namun sebenarnya, Abil ini pada hakikatnya merupakan seorang yang kelakar dan happy go lucky.

Selalu berkongsi video bersama suaminya, Izwan, akaun Instagram pelakon ini sering menjadi perhatian warga netizen. Ada sahaja perkongsian video bersama suaminya itu buat ramai tidak kering gusi melihat perangai g1la-g1la  pasangan ini.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Abil telah berkongsi satu video yang telah memaparkan aksi tiga beran4k ini mengisi masa lapang mereka dengan memakai masker wajah. Perkongsian video oleh Abil yang hampir satu minit sekali lagi telah mendapat perhatian warga netizen.

Ikuti perkongsian video oleh Abil di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton video ini kerana Abil telah meny4kat suaminya dan resp0n suaminya ketika memakai masker wajah tersebut begitu menghiburkan. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Aku gelak sampai terkenc1ng dengar Abil menyakat husband dia, memang g1la betul lah, ad0i keras perut aku tengok.. “

” Menyes4l tengok video Abil ni, mulut aku dah jadi keb4s sebab asyik ketawa ja, memang win betul lah Abil bagi ayat kt Izwan.. “

” Kau memang kelakar lah Abil oi, tergamak cakap pakai mask tu kurangkan d0sa muka suami, hahahaha ,tak patut betul, hahaha.. “

” Aku gelak sebab tengok muka Izwan, dia memang kelakar lah, walaupn tak buat lawak pun, kata-kata dari dia memang terhibur.. “

” Masuk air betul lah si bini pun, hahahhaa si laki pun percaya lah sebab tak0t tak pernah pakai benda alah ni, hahaha.. “

” Seronok tengok tiga beranak ni, memang terhibur, tq lah Nabila, video anda buat hari cuti saya penuh ketawa.. “

”  Dia tengah hapuskan d0sa kecil kau Nabila.. Hahahah tengk0rak betul lah, ker4s aku ni ha gelak kt kerusi sorang-sorang.. “

Patut ramai yang terhibur, memang kelakar video ni. Ad0i Nabila ni memang kelakar lah, suka sangat menyak4t suaminya, nasib lah si suami pun melayan jer. Apa-apa pun, video ini adalah sekadar hiburan, dan kami dari Berita Kopak berharap dengan perkongsian video ini turut menghiburkan pembaca semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..