” Nampak perut ke kak tu ? ” – Netizen

Wawa Zainal Muatnaik Video Sedang Menari Tango Bersama Aeril Zafrel Namun Lain Pula Yang Netizen Nampak. Amboi Taj4m Sungguh Mata Netizen Ni Yer. Ini Respon Wawa !!

Pasangan sama cantik dan sama padan iaitu Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sememangnya amat popular di media sosial. Mereka gemar berkongsi video romantik di media sosial dan juga video Tik T0k yang kadangkala mencuit hati dan menghiburkan.

Terbaru di akaun Instagram Wawa, satu video telah dikongsikan memaparkan pasangan ini menari tango. Video yang berdurasi beberapa saat ini mampu memuk4u pandangan kerana gaya tarian mereka yang begitu mengagumkan bagi bukan penari seperti mereka.

Ini bukanlah kali pertama melihat pasangan ini menari. Sebelum ini, Wawa dan Aeril pernah menari tarian Bollywood tetapi apabila mereka menari tango nampak begitu profesional sekali. Bukan sesuatu yang mudah untuk mengingati langkah tarian tango ni.

Untuk rekod, Wawa dan Aeril mempunyai tiga orang cahaya mata yang cukup comel yang diberi nama Ahmad Fakhruddin Attar, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa dan Ayya Soffya. Pasangan ini juga mempunyai perniagaan k0smetik dengam jenama sendiri.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Perkongsian ini membuatkan ramai netizen kagum melihat pasangan ini menari tango seolah-olah seperti penari professional. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

Hebat baaaaa Adik Kakak Ni. Mcm dlm citer selenaGomez yg Cinderella tu. Kasut tuu bole tinggi lagi, Wowwwww… Betul ke dah ada anak 3 ni… “

” Teringat Sehati Berdansa. Dengan heels Fuhhh. kalo ada program sehati berdansa ni aku rasa dh bole msuk dh ni bang.. “

” Wah hebat, bukan biasa biasa. Dia menari sama maacm dalam flem BEFIKRE..  Perhhh .. ringan sungguh badan. Boleh imbang w4w4_zainal .. “

” Macam kat the dance pulse je . Macamana la boleh ingat step. Serba boleh la wawa ni. Wow, This is not kaleng2, kalah dak remp1t tikt0k ni.. “

” Macam nak tergeli4t pinggang kan. Pakai heels  lagi. Fuhhh. Baru belajar sejam dan terr0r ni.. teringat cerita p1sau cuk0r lakonan missfazura dan maya_karin bila tgk wawa mcm nih.. “

” G1l0 ahh pki heels dow menari. aku nie nk g keje pki heel pon terpelec0k. R1sau tergel1ncir jer.. dgn tumit tinggi & lantai yg lic1n.. hati2 ye dik.. “

” Lebih kan semangat lagi. Aww you looking cute Kak.. dia pakai bju inner dlm color mcm pink tu mgkn nmpk mcm color kulit klu tak silp sy ulng jgk byk kli Tkut slh tgk.. “

Namun komen daripada seorang netizen ini telah menarik perhatian ramai kerana komen tersebut merujuk kepada baju Wawa yang kelihatan terselak ketika dia menari :

Ini respon Wawa selepas ramai memberi maklum balas terhadap daripada komen tersebut :

Alahai, taj4m sungguh mata netizen. Nasib baik Wawa memakai inner. Mungkin kerana innernya berwarna seakan-akan warna kulit membuat ramai tersalah faham. Apa pun, tarian tango Wawa dan Aeril ini memang wow sangat. Memang terbaik lah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..