” Ad0i cakap please pun slang Kelate hahaha.. ” – Noor Nabila

Noor Nabila Kongsi Video Terbaru Gelagat Anaknya, Jebat Jayden. Amboi Jebat, Part Yang Sebut ‘Please’ Tu Dah Bunyi Loghat Kelate Sangat Tu B0h !!

Pastinya ramai yang suka menonton perkongsian Noor Nabila bersama rakan baiknya Rosix Omar di laman sosial Instagram dan Channel Youtube mereka, Bella & Rosix. Selain berkongsi video masakannya bersama Rosix, Nabila juga gemar memuatnaik perkongsian sehariannya mengenai anak lelaki kesayangan iaitu Jebat Jayden Ahmad.

Baru-baru ini, meninjau di ruangan Instagram Nabila, satu video dan beberapa gambar telah dikongsikan yang memaparkan gelagat dan kaletah anaknya, Jebat Jayden sedang meluangkan masa bersama-sama keluarga mereka. Dalam video pendek itu, dapat dilihat Nabila sedang menyuruh Jebat untuk sayplease’.

Jebat yang kelihatan bersahaja dan sp0ntan mengikuti permintaan tersebut dengan menyebut ‘please’  seperti dipinta. Alahai Jebat, dah macam bunyi ‘please’ versi loghat Kelantan. Siap lenggok-lenggok dan senget-senget badan tu, memang begitu mencuit hati dan menghiburkan.

Seorang anak yang tidak kedek0t dengan seyuman, gelag4t comel Jebat itu meraih perhatian ramai. Malah ada yang mencadangkan babahnya, Shaarnaz Ahmad perlu mengajar Jebat makan Nasi Kandaq pula selepas ini. Mungkin kerana ramai netizen yang mahu melihat Jebat untuk bercakap dalam loghat utara pula.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

Alahai Jebat, rajin dan focus betul melakukan aktiviti melukis dan mewarna. Dah macam-macam posisi, daripada gaya duduk bercangkung sampai nak tert0nggeng pun ada, lawak pun ada Jebat ni. Antara komen-komen netizen :

“ Anok jati klate.. Jebat ingat deh sek Kito jage Pecoh.. Ger4mmmzzz.. Haha.. anak kelate ni.. “

“ Sk tgkk respon diaa alahaiii baby J.. Comel cute hahahah.. Comel lh awak ni beli mna tu.. bgus  tak kec4h.. “

“ So adorable boy.. yahoo comelnya.. Babah kena ajaq makan nasik kandaq pulak lepaih ni.. smart boy.. “

“ Aunty ajar ni… Nak feel melukis.. Jebat kena buat kat dinding ahahhaha kan.. Kdg trsntuh hati tgk hubungan Nabila dan Sharnaaz Saling tag mengetag.. “

Jebat Jayden, wajahnya jika dilihat tidak tump4h seperti muka cantik ibunya Nabila yang berkulit cerah. Betul-betul c0py paste. Tidak dinafikan, sejak dilahirkan, Jebat memang seringkali mendapat tempat di hati peminat kerana keletah dan gelagat-gelagat comelnya itu.

Jelas terlihat Jebat seorang yang memang sangat ceria dan selalu membuatkan orang di sekelilingya sentiasa gembira apabila bersama dengannya. Semoga Jebat membesar menjadi seorang insan yang berguna dan membanggakan mummy dan babah. Aamiin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG noornabila, jebatjayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..