” Abang first time jumpa adik.. ” – Saharul Ridzuan

Video Anak Sulung Saharul Ridzuan, Ali Ketika Kali Pertama Melihat Wajah Adiknya Buat Peminat Ger4m. Comel Je Ali Sentuh Adik. Muka Malu Tu Cute Betul !!

Beberapa hari lalu Saharul Ridzwan dan isterinya Deena Amir berkongsikan sekeping gambar mereka di hospital kerana Deena sudah mula merasai kontraksi awal untuk bersalin anak kedua mereka. Namun lain jadinya apabila mereka diminta pulang kerana kondisi bayi dan Deena masih belum memasuki masa untuk melahirkan.

Sempat mer0nda dan bersiar-siar di taman, selain membawa Ali melihat suasana sekitar ianya juga untuk memudahkan Deena bersalin dengan banyak berjalan sebagaimana saranan doktor. Akhirnya semalam aktor ini berkongsi berita gembira apabila isteri kesayangannya ini selamat melahirkan.

Dikurniakan seorang cahayamata perempuan, wajah gembira Saharul tidak dapat disembuny1kan. Dia yang sememangnya dari awal inginkan seorang anak perempuan akhirnya dikabulkan permintaannya itu. Hari ini, Saharul menemukan anak sulungnya Ali dengan adik yang dinanti-nantikan.

Menerusi akaun Instagram, Saharul telah berkongsikan satu video yang menunjukkan gelag4t anak sulungnya Ali ketika pertama kali melihat wajah adik perempuannya itu. Ali yang membuat mim1k muka comel ini buat ramai peminat terhibur. Alahai seronoklah Ali dah bertukar status jadi Abang Ali.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Abang first time jumpa adik. 😆

A post shared by Saharul Ridzwan ™ (@saharulridzwan) on

Video Ali yang pertama kali dipertemukan dengan adiknya ini mendapat perhatian daripada ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Alolooo comeynya dia .. “

” Tahniah syarul… bila kata-kata tu satu doa… dapat jugak baby girl… alhamdullilah… “

” Gembiranya abg dpt adik baru. so cutee.. “

” Abg Ali dah jumpa Adik.. “

” Ali dah jadi abg long.. “

” Menung tgk adik, mcm tak caye je dah ada adik then termalu plk abg ni.. “

” Such a big br0ther you are, Ali!.. “

Comel sungguh re4ksi Ali bila pertama kali menatap wajah adik ni. Muka teruja Ali tapi macam tidak percaya adik sudah di depan mata nampak comel sangat lagi-lagi bila dibuat muka pemalunya itu. Apa pun, pasti Ali akan menjadi abang yang penyayang dan senantiasa menjaga adiknya itu. Semoga keluarga ini terus ceria dan dipermudahkan segala urusan. Aminn

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saharul Ridzwan 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..