” Mata hitam Khadijah tu cantiknya. Bersinar-sinar.. “

Tomok Kongsi Wajah Terkini Anaknya Siti Khadijah. Semakin Hari Semakin Comel Puteri Tomok Ini. Part Mata Khadijah Tu, Fuh Ger4m !!

Vokalis kumpulan New Boys, Tomok dan pasangannya Ayu Abas baru sahaja dikurniakan seorang cahayamata perempuan minggu lalu. Memilih nama Siti Khadijah buat permata kesayangan ini, kelahiran Khadijah membawa kegembiraan buat Tomok sekeluarga.

Siti Khadijah adalah anak ketiga buat Tomok di mana dua anak terdahulu adalah lelaki iaitu Arrian dan Andra. Kelahiran Khadijah menggembirakan hati mereka. Mereka dilihat girang dengan senyuman lebar terukir ketika mengambil gambar bersama adik kesayangan ini.

Ayu juga pernah memberitahu ketika di awal kehamilannya lagi bahawa mereka memang berhasrat inginkan anak perempuan. Dan akhirnya doa mereka dimakbulkan Allah. Siti Khadijah menjadi pelengkap untuk mereka sekeluarga. Baru memasuki hari ke 10 berpantang, Khadijah terlihat semakin membesar.

Menerusi akaun Instagram, Tomok telah berkongsikan wajah terkini puterinya Siti Khadijah yang semakin comel. Matanya yang terbuka luas dan seakan pandai memandang kamera itu buat peminat teruja melihatnya. Bukan main Khadijah ye sudah pandai posing masa bergambar. Muka copy paste Dibu betul!

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian wajah Khadijah ini menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Ser1usnya muka.. “

” Masya Allah quen Hadijah.. semoga jadi anak soliha ,Aamiin.. “

” Pipi tue mahal taw hihi.. Bambam comel.. “

” Alah muka moy0k je… Sabar LA yek baby siti… Tunggu baby siti besar sikit.. “

” Dah nampak dah muka dia… Hehehehe comel.. “

” Muka dia macam Arrian lah.. “

” Temb4m nyer. Comey sgt.. “

” Mata hitam Khadijah tu cantiknya. Bersinar-sinar.. “

Semakin sihat dan temb4m Siti Khadijah sekarang. Peminat pun ger4m melihat pipi Khadijah yang nampak semakin membulat itu. Apa pun, semoga Khadijah dan Dibu melalui masa berpant4ng dengan sempurna dan dilindungi Allah selalu hendaknya. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok, IG Ayu Abas

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..