” Comel cantik pandai rajin semua dia.. ” – Netizen

Video Telatah Alisa Aisyah Mengikut Arahan Hairul Azreen Buat Peminat Terhibur. Alahai Dah Pandai Alisa Sekarang. Part Terkej0t Buat Sepah Tu Comel Sangat. Bijak Alisa !!

Keluarga Hairul Azreen dan Hanis Zalikha antara keluarga selebriti yang popular dikalangan peminat. Tidak hanya mereka yang popular, malahan anak-anak pasangan ini juga iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah turut menjadi bualan ramai peminat. Memiliki anak yang comel membuatkan nama mereka semakin tempat di hati peminat.

Yusuf Iskandar memang sudah diketahui anak yang cerdik dan sikap sopan santunnya. Didikan Hanis dan Hairul sejak masih kecil membuatkan Yusuf menjadi anak yang mendengar kata. Kini giliran Alisa pula dididik dengan ajaran yang sama sepertimana abangnya itu.

Alisa sedikit las4k berbanding Yusuf. Gelag4tnya yang suka memanjat dan mengus1k kucing kesayangan mereka Bujubu Champel sering buat ramai terhibur. Sudahpun setahun usianya, Hairul menguji kefahaman Alisa dengan arahan ringkas untuk melihat sejauh mana perkembangan puteri kesayangannya ini.

Menerusi akaun Instagram, Hairul Azreen telah berkongsikan satu video yang menunjukkan telatah comel Alisa yang diuji oleh Hairul. Diminta menutup suis kipas dan menutup pintu kabinet, Alisa sudah pandai memahami arahan yang diberi. Comel sangat gaya Alisa berlari-lari dan bertepuk tangan apabila berjaya menurut perintah daddynya itu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel Alisa ini buat ramai peminat terhibur. Antara komen-komen mereka :

” Pandainya alisaa.. “

” Waarrhh pandai nye diaa.. “

” Comel cantik pandai rajin semua dia.. “

” Pandainyaaa Alisa cantik comel niiii.. “

” Tak0t la tew. Nak amik ati tak0t kena mar4h.. “

” Pandai nye budak comel nie.. “

” Alisa sayanggg !! pandainya awakk.. “

” Ya Allah dah la comel bijak pulak tu.. “

Alisa sudah semakin pandai dan memahami semua arahan yang diberi nampaknya. Pandai seperti abang Yusuf juga ni. Seronok melihat Alisa yang semakinaktif ini. Apa pun, semoga Alisa sentiasa dilindungi Allah dan membesar menjadi anak yang bijaksana dan solehah untuk kedua ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul AzreenĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..