” Yess ini artis terbaik. Semp0i je tapi tetap gojes. Heppy besday akak..

Kongsi Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran, Penampilan Fasha Sandha Jadi Perhatian. Alahai Mak Buyung Pakai Macam Itu Je Birthday Girl. Cantik Sungguh !! 

Fasha Sandha dilahirkan pada 28 Mac 1984 di Johor Bahru adalah seorang pelakon yang disegani ramai. Sudahpun mempunyai dua orang anak daripada perkahwinannya yang terdahulu iaitu Putra Rayfal Ramli dan Putri Raysha Jemaima. Fasha yang menikahi aktor Aidil Aziz kini sedang hamil anak pertama mereka yang mana kandungannya sudahpun berusia 6 bulan.

Fasha yang juga merupakan kakak kepada pelakon yang sedang meningkat naik, Elisha Sandha sememangnya seorang yang manja dan amat penyayang. Keperibadiaannya yang merendah diri membuatkan dirinya mudah didekati. Memiliki sejumlah 4.7 juta pengikut di akaun Instagramnya, Fasha antara artis paling popular di Malaysia.

Tidak hairanlah apa sahaja yang berkaitan dengan Fasha akan menjadi tumpuan peminat apatah lagi sejak beliau berbadan dua, ramai yang suka melihat seri wajahnya yang jelas kelihatan. Kehidupan Fasha yang penuh kesederhaan buat ramai kagum.

Menerusi akaun Instagram, Fasha Sandha telah berkongsikan satu video sambutan hari lahirnya. Disambut hanya dengan suami, anak-anak dan ahli keluarga , majlis Fasha ini walaupun sederhana namun tetap meriah dengan kasih sayang. Semp0i sungguh pakai baju kelawar je !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji penampilan Fasha yang simple itu. Antara komen-komen netizen :

” Happy birthday sis. Moga uolls berdua bahagia ever after. Sis pakai kelawaq pun gojes.. “

” Ye kak.. Kekawaq tu baju baru naaa.. “

” Happy besday fasha.. Baju kelawaq pun takpe.Yang ni la. Sentimental value punya memori.. “

” Happy besaday fasha…. Pakai baju kelawaq, tak makeup pun dah cantik.. “

” Yess ini artis terbaik.. Semp0i je tapi tetap gojes. Heppy besday akak.. “

” Fasha pakai baju kelawaq pun cantik.. “

” Aiyo sian kelawaq takde baju.. “

” Suka individu artis macam ni… Sederhana tapi bahagia.. “

Fasha memang ada aura cantik semulajadi sungguh. Muka tak perlu solekan pun dah cukup cantik, berseri-seri nampak. Betullah orang kata, bila hati bahagia cahaya tu terpancar di muka. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fasha sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang dan once again happy birthday pretty mommy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..