” Syukur Alhamdulillah. Thank you Allah for another year. Pengajaran dan pengalaman yang paling berbeza.. “

Luahan Kesyukuran Fasha Sandha Pada Hari Lahirnya Buat Ramai Tersentuh. Ayat Aidil Lagi Buat Sayu. Selamat Hari Lahir Versi Kuarant1n Fasha !!

Nur Fasha Sandha binti Hasan atau lebih dikenali dengan nama Fasha Sandha satu nama yang besar dalam dunia hiburan. Bakat lakonannya yang berkesan dan penuh penghayatan sering membuatkan penonton tersentuh melihat lakonannya itu.

Anak kedua daripada empat orang adik beradik ini juga merupakan kakak kepada pelakon cantik Elisha Sandha. Fasha memiliki ramai pengikut dan sehingga kini akaun sosialnya diikuti seramai 4.7 juta orang. Tidak somb0ng dan suka mengukir senyuman, wajah ayu Fasha amat menenangkan hati.

Dilahirkan pada 28 Mac 1984, hari ini merupakan ulangtahun kelahirannya yang ke 36 tahun. Di usia ini, Fasha membina keluarga bahagianya bersama aktor Aidil Aziz bersama dua orang anaknya Putra Rayfal Ramli dan Putri Raysha Jemaima yang mana adalah anak dari perkahwinannya terdahulu bersama Toh Muda Rizal Ashram Ramli.

Menerusi akaun Instagram, Fasha Sandha telah berkongsikan sekeping gambarnya bersama keluarga dengan luahan hatinya yang sangat mendalam. Menyambut ulangtahun dengan penuh kesederhanaan kerana keadaan negara yang tidak mengizinkan membuatkan beliau semakin erat bersama keluarga.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Is money really everything? Seems like it is but in reality a big 'No'. Money can buy all the things you need to be happy but it cannot buy LOVE AND HEALTH .look at all of Us now, in the end, ada duit atau tiada, kaya raya mahupun sederhana, kita semua tetap sama.Duduk rumah dan semua kena Patuh, tiada yang membezakan kita …kita semua sama … Allah menurunkan Dugaan untuk kita sedar dan ambil pengajaran daripada dugaan itu.❤️ Tahun ini memberi pengajaran dan pengalaman yang paling berbeza selama hidup didunia ini. #stayathome #dudukrumah is not bad at all. Suami beberapa kali cakap, kesian U sayang, kesian u sayang, i cakap tak apa sayang, birthday ni lagi best, kita semua close to each other, dapat berjemaah everyday without fail. Dapat puasa ganti puasa sunat sama2, dapat memanfaatkan masa bersama. This is the best feeling ❤️ Syukur Alhamdulillah, Thank you Allah for another year. Terima kasih pada yang mengirim kan doa, mengirimkan hadiah, mengirimkan ucapan melalui whatsapp, Insta , DM dan tak lupa pada birthday saya hari ni, ucapan dan doa kalian dah cukup membuatkan ku happy. Maaf lah tak dapat lagi nak reply one by one earlier, jadi ucap thank you kat sini dulu. Will reply soon 😘 Thanks Suami, mama and family for organising makan2 kat rumah semalam. Masak sama2 and makan. Sederhana, tapi sangat indah, sangat bahagia. Walaupun tak cukup lengkap tanpa adik beradik lain, anak buah kesayangan dan keluarga mertua dan rakan2 karib, tak apa, tetap bersyukur. Faham situasi sekarang ni semua kena duduk rumah. Insyaallah semua ni akan berakhir , ada hikmahnya. Syukur Alhamdulillah Terima kasih semua ❤️ I am an Aries #fashasandhaturns36 (dah tua 🤗)

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Rata-rata netizen menzahirkan ucapan hari lahir buat Fasha. Antara komen-komen netizen :

” Happy birthday stay pretty.. “

” Happy birthday kakak , May Allah bless you and ur beautiful family with a good health.. “

” Happy birthday , Fasha! Semoga panjang umur, murah rezeki dan dilindungiNya selalu.. “

” Fasha, love your vibe.. “

” Happy birthday beautiful heart, and mommy fasha sandha . Semoga terus diberikan kesihatan dan dilindungi diri, baby dan keluarga daripada segala penyak1t wab4k ini dan kemud4ratan. Take care.. “

” Happy birthday girl. Moga beroleh yang terindah dan terbaik dalam hidup.. “

” Happy birthday Fasha.. Semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa dalam peliharaan dan rahmatNya.. “

Mendalam sungguh luahan Fasha dihari lahirnya ini. Memang betul keluarga adalah segalanya, kerana keluarga adalah harga yang tidak ternilai harganya. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Fasha dan semoga sentiasa berbahagia dan beroleh kerahmatan dari Allah selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, IG Elisha Sandha by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..