” Ya Allah rindu suapan seorang ibu, rindu sangat-sangat arw4h mak.. ” – Netizen

Video Perkongsian Dato’ Seri Vida Bersama Anaknya Cik B Merunt0n Jiwa Ramai Peminat. Sweet Sangat Dato’ Seri Vida Melayan Cik B Makan. Siap Bersuap Lagi !!

Ibu adalah insan paling mulia bagi setiap anak-anak. Setiap anak impikan memiliki seorang ibu yang sentiasa menyokong dan ada di saat susah senang. Begitulah yang sering ditunjukkan oleh usahawan terkenal, Dato Seri Vida kepada anak gadisnya Cik B yang semakin meningkat remaja.

Hasil tinjauan di Instagram miliknya, Dato’ Seri Vida berkongsi satu video bersama dengan anaknya Cik B yang merunt0n jiwa netizen . Sebagai seorang ibu, pastinya simpati melihat anak seharian bekerja dan kepenatan sewaktu pulang ke rumah.

Dalam video yang berdurasi 3.17 minit itu, dapat dilihat Dato’ Seri Vida mengusap pipi anaknya dengan penuh kasih sayang. Cik B kelihatan m4lu-m4lu sewaktu diusap ibunya. Walaupun sudah meningkat remaja, namun kemanjaan Cik B dan ibunya tidak pernah berubah.

Apa yang lebih mendapat perhatian apabila Cik B request daripada Dato’ Seri Vida untuk makan dan menyuapkan makanan. Permintaan Cik B ditunaikan serta merta oleh ibunya. Di situ jelas kelihatan hubungan yang sangat akrab di antara ibu dan anak ini.

Jom tonton video di bawah :

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen tersentuh dengan kasih sayang yang ditunjukkan oleh Dato’ Seri Vida, ramai yang teringat ibu masing-masing. Antara komen-komen mereka adalah :

” Masya Allah, Sed1h tgk kasih ibu ke anak Insya Allah sampai syurga, Semoga cikb jadi anak yg Solehah, Saya suka melihat 2 beran4k ini sangat bahagia.. Alhamdulillah.. ”

” Part msuk lagu tu.. Habuk msuk mata pulak, kasih syg mak kat ank tak ad tanding wei, Inilah kasih sayang seorang ibu yg tiada bandingannya.. “

” Seronoknya dpt mkn hasil suapan tangan ibu, Alololo manjanyaa nk bersuapppp… cik b cik b, Aloloooo.. cik b manja… Bagus cik b manja dgn mama time macam ni lah peluang di hargai.. “

” Dato bt sya ingtkn ank prpmn sya dh 4 bln tak jumpa sbb pkp dan dia keje ,, mmg suke mkn bersuap,, rindu sgt,, ank prpm mmg mnja tpi hti diorg kental dato.. “

” Ya Allah rindu suapan seorang ibu … Rndu sangat2 arw4h mak, Saya suka melihat 2 beran4k ini sangat bahagia.. Alhamdulillah.. “

” Kenapa aku pulak yg tersentuh tengok dato suap cikB ni makan ye, apa sebab aku tak pernah merasai kasih syg seorang mak semenjak ditinggal umor 2tahun kot.. “

Sweet sangat Dato’Seri Vida dan Cik B. Beginilah contoh ibu dan anak yang harus dicontohi. Hormatilah ibu selagi masih ada di dunia ini. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Dato’Seri Vida sentiasa ceria dan bahagia bersama anak-anak. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Seri Dr. Hajah Vida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..