” Wah lain macam mengidam Mawar.. ” – Netizen

Mawar Rashid Kongsi Mengidam Sesuatu Yang Lain Daripada Lain. Alahai Mawar, Orang Biasa Mengidam Makanan, Yang Ni Memang Rare Punya Mengidam !!

‘Mengidam’ adalah satu pengalaman yang biasa dialami oleh kebanyakan wanita hamil atau mengandung. Mengidam bermaksud keinginan yang tinggi terhadap sesuatu jenis makanan yang dirasai ketika mengandung. Ada yang mengejotkan, bukan hanya makanan yang diidamkan tetapi juga bahan bukan makanan.

Begitu juga yang dialami oleh pelakon Mawar Rashid yang kini sedang sarat hamil anak keduanya. Telah dikongsikan oleh Mawar di akaun Instagram cerita akan tentang mengidamnya mengandung pada kali ini. Paling menarik, Mawar tidak mengidam untuk memakan sesuatu makanan, tapi ingin mengubahsuai rumah.

Isteri kepada Raden Ahmad Faizal Yaakob yang merupakan adik kepada penyanyi dan chef selebriti terkenal, Fazley Yaakob ini menceritakan bahawa dia mengidamkan rumah yang cantik dan berkongsi video di mana dirinya sedang membuat tinjauan mencari kabinet rumah.

Mungkin pelik, tapi ia adalah benar yang dialami Mawar kini. Kongsi Mawar lagi, dia akan berkongsi lagi video-video perjalanannya membuat tinjauan untuk dekorasi rumahnya. Namun perkongsian video dan gambar Mawar turut mendapat perhatian warga netizen.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan seri wajah Mawar meskipun sudah pun sarat mengandung. Antara komen-komen netizen adalah :

” Cantiknya Mekwa, berseri-seri wajah lah, perut je nampk nampk besar, badan tu maintain lagi, tak gem0k pun.. “

” Wah lain macam mengidan Mawar, semoga segala urusan akan dipermudahkan, nak dapat baby girl kot, sbb suka hias rumah ni.. “

” Alhamdulillah, ceria tengok Mawar, aura ibu mengandung memang lain mcm, nampak cantik tidak seperti biasa.. “

” Sambut orang baru, deko rumah pun mesti lah baru kan Mekwa, xpelah janji Mawar sihat dan dipermudahkan urusan bersalin nanti.. “

” Mekwa mengandung pun segak, cantik lah, pakaian pun penuh style. Didoakn segala urusan Mekwa bersalin akan dipermudahkan, amin.. “

” Lawa lah, perut semakin membesar, tapi Mawar makin berseri-seri. Semakin cantik lagi-lagi dah berhijab ni.. “

” Mesti dapat baby girl ni, berseri-seri, suka pula berhias rumah, hehe , semga Mawar dalam keadaaan sihat selalu.. “

Berseri-seri wajah Mawar, memang aura ibu mengandung lah katakan. Apa-apa pun, perkongsian Mawar itu cukup menarik dan kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Mawar dan kandungan sentiasa dalam keadaan sihat dan segala urusan Mawar dipermudahkan, amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..