” Wow cantik sangat, bilik idaman ni.. ” – Netizen

Nadzmi Adhwa Kongsi Video Ruangan Bilik Tidurnya. Wah, Siap Ada Hiding Room Lagi. Dia Punya Wardrobe Bukan Biasa-Biasa !!

Bilik tidur adalah salah satu ruang istirehat yang baik selepas bekerja keras sepanjang hari. Mempunyai bilik tidur yang kemas dan bersih boleh menenangkan jiwa selepas penat bekerja berbanding bilik tidur yang berselerak. Ia akan menambahkan lagi rasa tekanan.

Meninjau ke akaun Instagram Nadzmi Adhwa, dia telah berkongsi satu cara untuk membuatkan bilik tidur tidak kelihatan berselerak. Bilik tersebut dipanggil sebagai ‘hiding room’ kerana bersesuaian dengan fungsinya untuk menyorok dan menyimpan barang.

Bilik tersebut dilengkapi dengan sebuah almari yang besar malah agak tinggi dan mempunyai pelbagai ruangan untuk menyimpan barang. Ini amat sesuai dibuat jika anda mempunyai ruangan bilik yang agak luas supaya ia tidak menjadikan bilik anda kelihatan sempit.

Sebagai seorang pelakon semestinya Nadzmi dan Ardell mempunyai banyak koleksi pakaian yang digunakan untuk sh00ting dan dengan adanya almari sebegini dapat menyimpan barang dengan baik. Video berdurasi 1 minit itu juga telah meraih perhatian ramai peminat.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen kagum dengan ruangan bilik pasangan ini. Tambahan pula di akhir video telah memaparkan keadaan bilik mereka selepas dihias. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

” Wow, cantik sangat. bilik idaman ni. Besar wardrobe kau. Tumpang baju aku boleh, eee nanti bole buat house tour.. Siapa videographer tu poning eden tgk video nie.. “

” Masyaallah, cantiknya bilik. Angganran kos berapa. Huish jenuh nak memanjat amik apa2 kat atas tu nanti haha. tunjuk dapur pulakk.. “

” Wow, g1ler tak melompat kalau dapat.  Sama jenis mcm kat rumah…. kena guna tangga bila nak simpan brg belah ats… tp nampak kemas dn teratur.. “

” Wondering kalau hiding room tu kedap nanti baju tak kepam ke ? Dia kemas tapi concern part kepam unitykitchen or ada ruang udara kat situ? “

Tujuan Nadzmi berkongsi video tersebut adalah untuk memberi inspirasi kepada semua orang jika ada yang ingin membuat ruangan seperti tersebut. Sekurang-kurangnya ia dapat memberi idea kepada orang di luar sana yang ingin mengubahsuai bilik tidur.

Apa pun bergantung kepada budget kewangan masing-masing. Jika ada duit, apa pun boleh dilakukan. Semoga perkongsian yang diberikan oleh Nadzmi Adhwa ini dapat membantu anda jika anda menginginkan ruangan bilik yang kelihatan kemas.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadzmi Adhwa, Ardell Aryana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..