” Feelingnya dia bukan main lagi, macam iklan shampoo je.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Membuat Aksi Slowmo Ala-Ala Iklan Syampoo Buat Peminat Ger4m. Amboi Part Lib4s Rambut Tu Bukan Main Lagi. Comel Sangat Alisa !!

Kongsilah apa sahaja tentang si kecil ini, pastinya ia akan menjadi tumpuan peminat dan mendapat jumlah likes yang banyak. Alisa Aisyah yang sudah setahun usianya ini mendapat tempat di hati peminat sebagaimana abangnya, Yusuf Iskandar.

Alisa yang kini sudah mencatatkan seramai 1.2 juta followers di akaun Instagramnya antara anak selebriti yang popular di Malaysia. Semakin hari semakin banyak gelagat Alisa yang mencuit hati dan menghiburkan hati Hairul Azreen dan Hanis Zalikha.

Meninjau akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alisa yang membuat aksi mengibas rambut. Alisa yang disunting videonya seakan-akan pergerakan perlahan menampakkan rambutnya yang lembut dan lebat.

Video berdurasi beberapa saat itu sudahpun ditonton sebanyak 419 ribu dan sudah melebihi 2000 komen daripada peminat setakat ini. Siapa tidak ger4m melihat Alisa yang berwajah comel dan sudah mula pandai bercakap ini. Sebagaimana abangnya Yusuf, begitu jugalah Alisa men1ru segala gerak geri abangnya. Jika dulu hanya perkataan Tada yang disebutnya namun kini Alisa sering menyebut perkataan ‘see‘.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa melibas-libas rambutnya itu mendapat perhatian peminat. Ish macam tengok iklan syampoo pun ada apabila melihat gaya Alisa ini. Antara komen-komen peminat :

” Boleh jdi duta shampoo ni, rambut selembutnya lahaiii.. Ger4m betul Alisa ni, siapa lah yang ajar tu hahaha.. “

” Tak pen1ng ke dik oi. amboi dia kebas kebas rambut ayu, macam iklan syampoo Alisa oiiii. Lagi tambah ger4m tengok muka sengih camtu.. “

” Amboi pandai flip flip hair dah aisyah ni. bahagianya muka awak eeeee. Makin comel makin cute tengok bud4k ni.. “

” Eiii bud4k ni kan. Ger4m tau tak hahaha feeling nyaaa dia bukan main lagi. dia buat cam iklan shampoo je.. “

” Alisa punya slowmo ja aku boleh terimaaaa. Cuteee sgt ni dah kenapaaaa. Iklan vidal sassoon ke apa ni bud4k comel.. “

” Amboii flit2 hair yerrr. Alisa buat iklan apa niii eeee by the way cute gil4 la feeling tu kena betul dengan muka hahaha.. “

” Amboi pandai flip flip hair dah aisyah ni. Aku rasaa nk gig1tt fonn jee.. Ger4m tengok cute aihh Hahahaha.. “

” Iklan syampoo baby ke awak tuuu. Amboii lawanya rambut dia. da bole jadi duta shampoo ni, sesuaiii sangat.. “

Alahai Alisa, cute buat gaya sebegitu sampai peminat makin ger4m melihatnya. Boleh tahan lebat rambut Alisa ni, nampak lembut sahaja bila beralun macam tu. Apa pun, semoga Alisa sentiasa menjadi penghibur hati seluruh keluarga dan membesar dengan sempurna. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..