” M4lu-m4lu Aaisyah bila Rosix mengusik dia, so cute.. ” – Netizen

Rosix Omar Kongsi Video Bersama Aaisyah Dhia Rana Sempena Hari Lahir Aaisyah. Wahhh Dah Besar Dah Ecah Sekarang, Comel Sungguh Part Yang M4lu-M4lu Tu !!

Sekejap masa berlalu, dua hari lepas, anak pelakon terkenal, Rorita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana telah menyambut hati lahirnya yang ke- 6 tahun. Sememangnya kanak-kanak kecil ini sejak dilahirkan lagi sering menjadi tumpuan para netizen di laman media sosial akan kecomelannya.

Rakan baik Rozita, pereka fesyen Rosix Omar turut rapat dengan Aaisyah, malah ada sahaja perkongsian gambar dan video mereka bersama. Keakraban mereka berdua juga seolah-oleh seperti seorang bapa dan anak, kerana Rosix sering melayan akan kerenah Aaisyah.

Tinjauan di Instagram, Rosix telah memuat naik satu video yang memaparkan dia bersama Aaisyah sedang menyambut hari jadi Aaisyah. Rosix juga turut berkongsi ucapan untuk Aasiyah yang turut ada bersamanya dalam video itu.

Selain itu, Rosix juga sempat menyak4t Aaisyah bahawa dia telah pun dewasa dan makin cantik seperti puteri. Usikan Rosix itu membuatkan Aaisyah kelihatan m4lu-m4lu. Alahai besar dah anak Che Ta ni yer, nampak semakin cantik dan sikapnya juga lebih matang daripada usianya.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut memberikan ucapan selamat hari lahir buat Aaisyah dan memuji kecomelan Aaisyah. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantiknya aishah ni. Sejuk mata memandang. Happy birthday Aishah. Semoga menjadi anak solehah utk mummy daddy.. “

” Alaaa terubat rindu tgk Rosix dgn Aisyahhhhh… Happy birthdayyy Aishaaaahh yg ke 6.. M4lu-m4lu Aaisyah bila uncle Rosix mengusik dia, so cute.. “

” Happy birthday Aisyah Dhia Rana smuga menjd penyejuk mata mama papa serta membesar g0rgeous spt mamanya. Aamiin… “

” Encem lah Rocix ni kan Aaisyah.. Haha pibedayyyy syg Aaisyah moga mnjadi anak y solehah sihat tubuh badan berjaya dunia akhirat.. “

” Happy birthday comel.. Semoga semua impian tercapai .. Jadi ank yg terbaik utk family dan sentiasa membahagiakan dan mendahulukan ibu n ayah.. “

” On your special day I wish you only smiles and joy. May each minute of your life be filled with happiness and may this birthday be just perfect for you.. “

” Happy birthday aisyah… Dah cantik lagi jelita, ayu tersenyum nmpk gembiraa.. Kakak ucapkan selamat sentiasa. Semoga aisyah bhgia bersama kluargaa.. “

Halah-halah m4lu yer Aaisyah kena us1k dengan pak cik Rosix, comel lah Aaisyah. Semakin besar, semakin ayu wajah Aaisyah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir buat Aaisyah Dhia Rana, semoga membesar dengan sihat dan menjadi kebanggaan keluarga. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rosix Omar, Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..