” Cantiknya dia, berseri-seri.. ” – Netizen

Penampilan Terbaru Scha Al Yahya Yang Kini Hamil 6 Bulan Cur1 Perhatian Ramai. Woww Memang H0t Mama Lah, Masih Langsing Kak Yong Ni !!

Berita gembira selebriti terkenal Scha Al Yahya kini hamil semestinya buat ramai yang gembira. Penantian Scha dan Awal selama ini untuk menimang cahaya mata kedua mereka akhirnya dimakbulkan Allah. Alhamdulillah, tahniah Scha dan Awal.

Pada awal kehamilan Scha, Scha mahupun Awal tidak mengumumkan apa-apa kepada umum. Namun perkongsian berita gembira itu dibuat oleh Awal pada hari lahirnya pada bulan Ogos lalu. Menerusi video itu, anak pasangan ini iaitu Lara telah berkongsi memegang kit ujian kehamilan ibunya.

Kini usia kandungan Scha telah pun memasuki enam bulan, dan dia kelihatan makin sihat jika dibandingkan beberapa bulan lalu, kerana alahan. Scha juga telah kembali berkongsi gambar terkini dirinya di laman media sosial untuk peminat-peminatnya.

Meninjau di Instagram, Scha telah berkongsi gambarnya terbarunya. Penampilan Scha yang tampil dengan berbaju ‘kot’ dan berseluar biru itu telah mencur1 perhatian ramai. Manakan tidak meskipun kandungan telah pun berusia enam bulan, Scha masih kelihatan langsing.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

Blue Monday @hm #hmmalaysia

A post shared by Scha Alyahyaâ„¢ (@schaalyahya) on

Di ruangan komen, perkongsian Scha itu turut mendapat pujian ramai kerana Scha kelihatan makin berseri-seri. Antara komen-komen tersebut adalah:

” Woww bby bump nyorok untung la, kita bru 6 bulan lbih dh rupa ngandung 8 bulan, so cantiklah Scha, makin berseri-seri.. “

” Cantiknya Scha, manis je muka tu, orang cakap muka berseri-seri ni hamil anak lelaki, semoga segalanya dipermudahkan.. “

” Woww g0jes h0t mama ni, walaupun mengandung, masih tampil cantik dan bergaya, memang let0ps habis.. “

” Alhamduillah, tengok sihat dah Scha sekarang, wajah pun dah ceria, makin manis, selamat bekerja Schaa.. “

” 6 months prgnncy…Bby bump mane bby bump.. Hahaha untung lah, kalau saya macam ni, tak payah beli baju besar-besar.. “

” Alahai comelnya perut, walaupun enam bulan, masih tak nampak, tak apa, janji baby dalam perut sihat selalu.. “

” Awwwwwww superrrr like this turquoise blue.. H0t mummy in the house, cantik la kakak ayaya, g0jesss.. “

Wah sekejap jer kandungan Scha dah 6 bulan, cantik betul Scha, memang wajah makin berseri-seri, aura mengandung lah katakan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Scha diberikan kesihatan yang baik sepanjang kehamilan ini. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..