” Wow kek tu cantik betul, pusing-pusing lagi.. ” – Netizen

Gambar- Gambar Dan Video Sekitar Sambutan Hari Lahir Scha Alyahya Bertemakan Tropika Raih Perhatian Peminat. Cantiknya Kek Scha, Hiasan Makan Malam Pun Istimewa, Lain Dari Yang Lain !!

Ulang tahun kelahiran pelakon Scha Alyahya pada tahun ini bertambah manis kerana suaminya, Awal Ashaari memberi kej0tan apabila menyambut hari lahir dengan bertemakan Tropika dan sambutan tersebut diraikan bersama rakan-rakan rapat mereka.

Menerusi perkongsian Awal di Instagram miliknya, bekas pengacara program hiburan Melodi itu telah memuat naik beberapa keping gambar dan video ketika menyambut hari jadi isterinya yang ke – 39 tahun.

Selain itu, menerusi posting lain Awal juga tidak ketinggalan berkongsikan ucapan khas buat Scha. Namun yang mencur1 perhatian sambutan hari lahir Scha pada kali ini adalah melihat kek hari lahirnya yang kelihatan cantik dan menarik.

Tulis Awal, kek tersebut berputar dan dikawal oleh alat kawalan jauh. Malah kalau dilihat di atas meja, makan malam sambutan hari lahir Scha telah dihiasi dengan buah nenas dan bungkusan buah-buahan di dalam bungkusan bekas berjenama.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-rata tidak ketinggalan memberikan kata ucapan selamat selamat hari lahir kepada Scha dan teruja melihat keindahan dekorasi kek hari lahir Scha. Antara komen-komen menarik adalah :

”  I like and adore this couple so much, happy birthday Scha. Comel betul tengok kek birthday Scha tu, syg nak makan, hehe.. “

” Nampak rugged dan stylo. Bab macamni tak pernah show off. Respect to both of U. Happy 39 th birthday Scha.. “

” Wow kek tu cantik betul, pusing-pusing lagi, teruja pula tengok, hehe. Happy birthday Scha, untung dapat husband macam Awal ni, sentiasa sweet.. “

” Menarik tema kali ini. Happy birthday Scha, semoga sentiasa di bawah lindungan rahmat dan dalam kasih sayang Nya.. “

” Cantiknya kek hari lahir Scha, selamat hari lahir Scha. Semoga dipnjgkan umur dan sentiasa murah rezeki, amin.. “

” Rare betul, buah2 tu buah tangan untuk yang hadir ke, cantik lah deco birthday Scha. Happy birthday Scha Alyahya.. “

Meriah betul sambutan hari lahir Scha pada kali ini, kek hari hari lahir Scha memang nampak istimewa, patut lah ramai yang terpes0na melihatnya. Apa-apa pun, selamat hari lahir Scha, semoga Scha sentiasa dalam lindungan Allah dan segala urusan Scha akan dipermudahkan, insyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Awal Ashaari, Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..