” Wahhhh seronoknya tengok Aafiyah excited dan happy nak tiup lilin dan pot0ng kek. Comel sangat.. “

Dato’ Siti Nurhaliza K0ngsi Vide0 Sambutan Ulangtahun Kelahiran Puterinya, Siti Aafiyah Yang Kedua. Part Tiup Lilin Tu Memang Comel Sangat !!

Siapa tidak mengenali wajah anak kecil yang menjadi pujaan hati ramai orang, Siti Aafiyah Khalid ini. Anak kesayangan buat penyanyi tersohor Malaysia, Dato’ Siti Nurhaliza dan Datuk Seri Khalid Jiwa ini antara anak selebriti yang mempunyai ramai peminatnya yang tersendiri.

Aafiyah yang dilahirkan pada 19 Mac 2018 yang lalu menjadi kebanggaan dan penghibur hati buat Tokti dan suami. Kehadirannya setelah 11 tahun usaha dan ikhtiar mereka untuk mendapatkan zuriat membuatkan kebahagiaan pasangan romantis ini semakin bertambah.

Aafiyah yang diberi namanya bersempena bacaan di dalam doa yang membawa maksud pelindungan Allah membesar menjadi seorang anak yang bijak dan ceria. Wajahnya yang comel dan percakapannya yang petah membuatkan ramai orang menyayanginya.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Siti Nurhaliza telah berkongsikan satu video sambutan ulangtahun kelahiran puteri kesayangannya Aafiyah. Berikutan situasi yang tidak dapat diel4kkan, sambutan birthday Aafiyah yang disambut sederhana cukup meriah dengan gel4k tawa Aafiyah itu. Gembira sungguh anak ibu si pipi merah ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Aafiyah ini. Antara komen-komen netizen :

” Happy birthday Aafiah.. “

” Happy birthday afiyah yang comel.. “

” Wahh bagusnya aafiyah nyanyi tak pelat.. Happy birthday aafiyah.. “

” Happy birthday Aafiyah. Semoga sentiasa menjadi penyeri hidup buat mak ayah. Jadi anak yang solehah.. “

” Sannahelwah siti affiyah sayang.. Semoga membesar menjadi anak yang solehah.. Amin.. “

” Pandainya…. Happy birthday Afiah.. “

” Exc1ted lain macam. Macam faham beno Aafiyah ya.. “

” Wahhhh seronoknya tengok Aafiyah exc1ted dan happy nak tiup lilin dan pot0ng kek. Comel sangat.. “

” Aafiyah nyanyi sama.. Bijaknya anak ibu fast learner.. “

Comel je gaya Aafiyah dengan muka tersenyum lebar tengok kek Didi And Friend kegemarannya itu. Tetap meriah walaupun cuma disambut sederhana. Yang penting kasih sayang itu terasa. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Aafiyah dan semoga menjadi anak yang pintar dan merendah diri selalu seperti ayah dan ibu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Siti Nurhaliza by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..