” Wah lawanyaa, tengok hasilnya dah tahu taste amyramar sweet-sweet je.. ” – Netizen

Amar Baharin Kongsi Hasil Dekorasi Rumah Bersama Amyra Rosli. Wah Cantik Betul, Kemas Dan Teratur Sangat. Berbeza Jauh Sebelum Dan Selepas, Hebatlah Idea Sweet Couple Ni !!

Pasangan pelakon Amar Baharin dan Amyra Rosli sering menjadi perhatian peminat kerana keserasian dan sikap mereka yang romantis. Sudahpun dikurniakan dua orang cahayamata comel bernama Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa, kehidupan keluarga ini sentiasa kelihatan harmoni.

Meninjau akaun Instagram Amar Baharin, telah dikongsikan beberapa keping gambar rumahnya sebelum dan selepas dihias. Dekorasi dan taste Amar dan Amyra ini nyata banyak persamaan dan Amar turut menyatakannya di kapsyennya itu.

Bertemakan modern contemporary, Amar menyifatkan ianya sesuai untuk keluarga kecil yang hidup dalam kesederhanaan. Lihat sahaja gambar sebelum dan selepas itu, hasilnya tampak teratur sekali. Walaupun simple namun ada citarasa yang tersendiri.

Dalam perkongsian ini ditunjukkan ruangan dapur, ruang tamu dan bilik tidur rumah mereka. Tidak sar4t dengan warna dan dekorasi berat, idea Amar dan Amyra ini disatukan dengan cukup baik. Sempat lagi Amar mengus1k Amyra di kapsyen itu supaya menjawab soalan daripada peminat yang ingin tahu berkenaan dekorasi rumah mereka. Alahai daddy Anaqi dan Aryssa ni, sweet je kacau mommy.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Suasana dan cara Amar Amyra menghias rumah mereka ini menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Minta izin ambil inspirasi utk bakal rumah baru… Sgt cntik simple dan mewah. Cantik simple but look elegance.. “

” Sump4h cantik, kena dengan taste kami-kami yang biasa-biasa ni. nampak woww sgt dgn view dia, perfect deco.. “

” Cantik nya… Colour yang fresh je nampakkk. Seriously perfect… Love the view, the layout & design.. “

” Yes, suka mcm ni lagi dari over crowning mcm rumah artis2 lain. Camni baru la lawa ala2 korean style.. “

” Wow cantiknya… suka design mcmni KEMAS + SIMPLE tak terlalu byk brg n srabut. Ni baru sedap mata memandang.. “

” Suka tgk both of you… semua nampak sederhana tp bahagia… alhamdulillah… smga terus dimurahkan rezeki.. “

” Hiasan dalam so beautiful I like so much semoga sis dan family diberikan kesihatan Yg baik dan berbahagia till jannah Aaminn.. “

” Wah lawanyaa simple dan sedap mata memandang giteww. Tgk hasilnya, dah tahu taste amyramar sweet2 je…wish da best to both of you.. “

Tenang mata memandang dekorasi dalaman rumah Amar dan Amyra ini. Simple namun kemas dan cukup selesa untuk mereka sekeluarga. Apa pun, semoga Amar dan Amyra sentiasa dilimp4hi rezeki yang melimp4h ruah dan berbahagia selalu bersama anak-anak tercinta. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin, IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..