” Wah, bap4k-bap4k betul bila kat rumah.. ” – Netizen

Muatnaik Video Melayan Anak-Anak Di Rumah. Suasana Meriah Dan Kecomelan Anak-Anak Naqiu Cur1 Perhatian Peminat. Alahai, Comel-Comel Semua !!

Selepas menjadi juara dalam rancangan realiti Geg4r Vaganza Musim ke 6, penyanyi Naqiu Boboy atau Wan Naqiuddin Mohd Najib terus membuat comeback setelah sekian lama menyepi dari dunia hiburan. Kemunculan semula Naqiu telah mengub4ti rindu peminatnya.

Kembali mengecapi populariti, Naqiu tidak pernah sekali pun menyembuny1kan status dirinya yang sudah berkahwin. Berkahwin pada usia yang muda dan sudah mempunyai lima orang cahaya mata, ia merupakan satu sunt1kan semangat buat Naqiu dalam mengorak langkah dalam industri hiburan.

Meninjau ke akaun Instagram, Naqiu memuatnaik videonya berada di rumah bersama anak-anak dan isteri. Dengan kapsyen yang menyatakan dia merupakan seorang bapa yang mithali, ternyata apa yang dikatakan itu adalah benar sama sekali.

Lihatlah betapa rapatnya anak-anak bersama Naqiu. Menurut Naqiu, dia akan meluangkan masa bersama lima orang anaknya itu di rumah jika tiada sebarang kerja atau urusan. Alahai, comel-comel belaka kelima-lima anak Naqiu ni.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsiannya ini telah meraih pujian daripada netizen kerana dilihat Naqiu merupakan seorang bapa yang penyayang dan anak-anaknya yang begitu comel. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ya Allah ramai dah anaknda dia . Wahhhh bap4k bap4k betui bila kat rmh. family man.. suka akk tgk.. be the best for ur kids.. “

” Meriah sguh rumah.. Macam abg dgn adik2 jerrr.. anak lelaki.. sama cm muka die. comel nya semua … memang semua peramah erk…macam papa.. “

” Halah…. Halah….. Jom main bola sme2 danish auntie pon ske main bolaaa.. Kite team ok…. Hahahahah.. Mmg bpk mithali ni. ┬álovely daddy.. “

” Yes, Family man, Papa contoh ni Alhamdulillah. Quality time with family is the best. Syukur.. naqii dh pindah rumah baru ye… hehe kalau takde pape mmg bersama family yg perkara paling best… “

” Alhamdulillah… Terbaik lah…. Diorg lah penghibur hati kan… Hargai setiap moments yg indah ini… Mmg tak dinafikan..terbaikk papa.. “

” Alhamdulillah.. Contoh terbaik.. Ini yg buat kan kite semua sayang kat abang.. Support abang.. naqii dh pindah rumah baru ye… hehe kalau takde pape mmg bersama family yg perkara paling best… “

” Kesayangan abg naqiu.. Meriahnye rumah abg. Seronoknyaaa, rumah meriah dgn gelagat anak anak Makin murah rezeki papa mithali nie tak puas hati betol si daniel tu.. “

Wah, meriah sungguh rumah Naqiu dengan keletah anak-anak. Seronok sebenarnya mempunyai anak yang ramai tambahan pula dalam usia yang masih muda. Semoga Naqiu sentiasa berbahagia bersama isteri dan anak-anak tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Naqiu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..