” Wah laju betul Rina jalan, kemain seronok dia, hehe.. ” – Netizen

Video Anak Maryam You Narae, Rina Kini Sudah Boleh Berjalan Jauh Raih Perhatian Warganet. Wah Genap Usia 1 Tahun Hari Ni, Rina Dah Boleh Berjalan Laju. Siap Tep0k Tangan Puji Diri Sendiri Lagi, Hehe. Happy Birthday Rina !!

Rina, kanak-kanak ini juga sangat popular seperti kedua ibu bapanya iaitu Maryam You Narae dan Ryzal Ibrahim yang merupakan selebriti media sosial. Ada sahaja video mahupun gambar terbaru Rina pasti menarik perhatian ramai.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik duriankimchijunior telah berkongsi satu video yang memaparkan gelagat Rina yang sudah boleh berjalan. Menerusi kapsyen, telah bertulis yang sekarang Rina sudah boleh berjalan jauh seorang dirinya.

Kelihatan dalam video, Rina berjalan menuju ke arah Maryam dan Rina seakan sangat suka lalu dirinya telah menep0k tangan. Gelagat comel Rina dalam video tersebut sekali lagi telah menarik perhatian warganet.

Ada yang menyatakan yang Rina seorang budak yang bijak dan dirinya cepat belajar. Sehingga kini, video Rina itu telah mendapat lebih 7 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai Rina laju betul jalan tu.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, selain menyukai video Rina, ramai yang turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada Rina kerana hari ini usia Rina sudah genap 1 tahun. Antara komen-komen menarik adalah :

” Wah laju betul Rina jalan, kemain seronok dia, hehe dah 1 tahun Rina hari ni. Selamat hari lahir Rina comel.. “

” Comelnya dia, happy birthday Nik You Rina. Moga Rina membesar dgn sihat, mnjadi anak solehah kpd Mummy n Daddy. Moga Rina sentiasa comel.. “

” Cerianya la baby Rina ni, love sgt tengok dia, semoga membesar dgn baik ya Rina, happy birthday Rina.. “

” So cute. Aunty dah ikut Rina dari baby lg tau. Smg membesar dgn sihat ye Rina sayang jadi anak yang baik.. “

” Rina jer1t lepas ger4m sbb terpaksa diet kuyus, nak berjalan dah diaa haha. Happy tengok family ni, moga terus bahagia.. “

” Ger4m aku nengok budak sepet ni. Comel nau nau. Meh sini nk g1git sket mehhh, hehe. Dah boleh berjalan laju ye genap umur 1 tahun.. “

” Nanti sudah boleh berjalan betul2 dan berlari, habis lah. Nampak las4k ni Rina, mesti kurus dia nanti.. “

Alahai Rina kemain happy dapat berjalan jauh. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir kepada Rina. Semoga Rina terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG duriankimchijunior, ryzalibrhm

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..