” Wah jarang nampak twin yang pergerakan automatik sama.. ” – Netizen

Video Majlis Sambutan Ulangtahun Kelahiran Suami Emma Maembong, Shazli Bersama Kembarnya Shaznin. Alahai Comel Je Tengok Pergerakan Tangan Twin Ni, Sama Sungguh !!

Ketika majlis perkahwinan Emma Maembong berlangsung Februari lalu, peminat teruja melihat wajah suami Emma Shazli bersama kembarnya Shaznin. Mereka kembar seiras yang memiliki wajah yang sama cuma berbeza jambang dan misai mereka sahaja.

Emma juga pernah beberapa kali berkongsi di Instagramnya aksi kembar ini ketika bersama. Kelakuan mereka dan cara ketawa yang sama seperti pasangan kembar yang lain. Emma yang sedang hamil kini juga didoakan peminat agar mendapat zuriat kembar seperti suaminya ini.

Meninjau akaun Instagram Shazli.a, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sambutan ulangtahun kelahiran mereka semalam. Diraikan bersama ahli keluarga, pasangan kembar ini seperti biasa happy dan ceria selalu.

Ketika semua menyanyikan lagu selamat hari lahir untuk Shazli dan Shaznin, mereka membuat pergerakan tangan yang serupa sedangkan mata kedua-duanya tidak memandang satu sama lain. Kalau sudah namanya kembar, pasti ada ketikanya akan terjadi perbuatan yang serupa sebegini.

Jom tonton video di bawah :

Aksi kembar ini mendapat perhatian dan tidak kurang juga yang mengucapkan selamat ulangtahun. Antara komen-komen mereka :

” Happy bday my fav twins. May Allah bless u both. Aamiin.. “

” Happy birthday guys. Semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu aminnnnn.. “

” Happy birthday twins Shazlin n Shazli. gerak geri pun sama.. Wow pergerakan sama je dua2.. Y’all did a twin thing.. “

” Wah jarang nampak twin yang pergerakan automatik sama.. Pergerakan dia org sama hahhaa. Kembar sehati sejiwa sungguh.. ”

” Gaya pergerakkn sama, hppy besdayy hands0me twin.. Gat4l hidung pun sme, silang tgn pun sme hahaha serupa.. “

” Happy birthday twin, twin dua dua buat pergerakan yg sama dalam satu masa, subhanAllah.. “

” Kembar kan, pergerakan pon sama garu Hidung and Tangan Kat belakang woooo The Best twins.. “

” Haha cara korang twins gerakkan tangan sama lh. anyway happy birthday. may Allah bless you guys.. “

Cara garu hidung dan tangan silang ke belakang serentak tu nampak comel betul. Membaca komen-komen peminat juga semua tertar1k dengan gaya spontan kembar ini. Apa pun, selamat ulangtahun diucapkan untuk Shazli dan Shaznin, semoga terus berjaya dalam kerjaya dan gembira selalu bersama keluarga tersayang. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shazli.a, IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..