” Usik mengusik, Mira juga kuat menyak4t.. ” – Netizen

Video Mira Filzah Mengusik Ieda Moin Sehingga Melatah Buat Peminat Terhibur. Amboi Nak4l Yer Mira Ni, Kes1an Eida. Hahaha !!

Aks1 melat4h sememangnya mencuit hati dan menghiburkan. Tingkah laku melat4h berlaku secara spontan dan semakin menjadi-jadi jika mendapat galakan us1kan daripada orang sekeliling. Begitu juga penyanyi dan pelakon Ieda Moin antara artis yang diketahui ramai kuat melat4h.

Meninjau ke akaun Instagram milik Ieda, Ieda ada berkongsi sebuah video di mana Mirah Filzah menyak4tnya ketika Ieda ingin bergambar bersama dengan Mira. Untuk rekod, Mira dan Ieda digandingkan dalam sebuah drama yang bertajuk The maid.

Melalui kapsyen ditulis, Ieda ada mengatakan bahawa dia ingin mengambil gambar bersama dengan Mira sebagai gambar kenangan mereka berdua. Ieda juga memuji sifat Mira yang lembah lembut selain mengatakan bahawa sangat beruntung suami Mira memperisterikan Mira.

Ketika Ieda ingin bergambar dengan Mira, terdengar suara yang mengatakan belum, dalam masa yang sama Mira berj0get kemudian Ieda yang terkenal dengan lat4h mengaj0k aks1 Mira. Mira tergelak melihat aks1 yang ditunjukkan oleh Ieda kerana merasakan ia begitu melucukan.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata terhibur dengan aks1 telatah mereka berdua terutama ketika Mira mengus1k Ieda. Ada jua yang memuji lakonan Ieda. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Assalamualaikum akak.. kita suka sangat tengok lokanan akak.. santai2.. Moga nanti akak menang anugerah.. hehee.. “

” Hahaha rindu kak ieda.. Nk jugak gambo ngan diaaa.. Us1k mengus1k.. Mira juga kuat sakat noo.. “

” Kiut iedamoin79.. Sis minat yg legendzz akak iedamoin79 coz sis pun legendzz juga.. org dulu2 katakanlah.. “

” Minat tngok che som berlakon.. mesti best.. Cik Som oh cik som.. Aduii letih dh ida asik kena nyakat.. “

Alahai tak sangka Mira ni nak4l juga yer, kuat mengusik orang rupanya. Patut lah ramai yang senang dengan sikap Mira yang happy go lucky dan friendly itu. Gurau-gurauan sebegini boleh mengeratkan silaturahim antara sesama kita.

Orang cakap melat4h ini boleh berjangk1t. Jangan sesekali mengusik orang melat4h. Nanti kita akan terikut jadi pelat4h juga. Apa-apapun aks1 telatah Ieda memang menghiburkan ramai. Semoga Ieda dan Mira terus maju dalam bidang lakonan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ieda Moin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..