” Untung Sefhia ada papa yang sayang tanpa syarat.. ” – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Gelagat Suaminya, Azlan Memujuk Anaknya, Puteri Sara Sefhia Yang Sedang Meraj0k Raih Perhatian Ramai. Manja Sangat Sefhia Dengan Papa. Papa Pun Nampak Penyayang Sangat !!

Hubungan mesra suami Elly Mazlein, Mohamad Azlan Che Nuh dengan puterinya, Putri Sara Sefhia Azmi sudah biasa dikongsikan Elly di media sosial. Sefhia sememangnya sangat manja dengan papanya, Azlan.

Antara entri terbaru yang dikongsikan oleh Elly ialah gelagat dua beran4k ini apabila Sefhia meraj0k. Azlan telah memujuk Sefhia sambil mendukung Sefhia walaupun Sefhia sudah pun berusia 5 tahun.

Ramai memuji sikap Azlan yang melayan Sefhia seperti anak kandung. Sefhia juga sangat beruntung kerana dapat merasai kasih sayang seorang bapa yang sudah lama dia inginkan. Nampak kemesraan mereka berdua walaupun gambar dari belakang.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 9 ribu likes dan 70 komen buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Azlan bukan sahaja pandai melayan Sefhia malah Azlan juga rapat dengan bapa Elly Mazlein yang turut sama tinggal serumah.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Sikap Azlan melayan Sefhia telah meraih pujian dari netizen. Ramai mendoakan agar hubungan keluarga ini berkekalan. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

Keikhlasan hati Papa jaga Manja saperti anak sendiri dapat di rasai Manja… Allahuakbar.. pilihan Allah S.W.T untuk jadi Papa yg Mithali.. “

” Cikgu jaga lah permata2 cikgu ini sebaik baiknya ya… kak lina p0m2 ni sangat baik orgnya. Si manja papa sayang.. “

” Jeles lah tu dah nk ad adik…. kiki.. Mesti.cun babak pujuk tadi.. Time nk bermanja la bila da ader papa kan.. “

” Nasib baik kep0m tak mintak dokong .. pat4h pinggang cikgu azlan.. Sama safiya yg kt rmh ni 5 years juga nk kn dukumg.. “

” Untung sefhia ada papa yang sayang tanpa syarat.. Anak solehah.. Alhamdulillah Allah temukan yang baik syukurnyaa .. “

” Masya Allah. Suka tengok Cikgu Azlan layan princess. Moga ik4tan kalian kekal hingga syurga. Best raj0k ni.. anak bongsu.. kl abah pujuk.. dia punya 1embek.. “

” Dia rindu kasih syg bapak selama ni syukur Allah hadirkan cikgu dlm family kaklina.. dia nak manja puas2 la tu nnt adik dah keluar kang.. “

Pastinya Elly rasa amat bersyukur kerana dikurniakan seorang suami yang pandai mengambil hati puteri kesayangannya itu. Semoga Elly Mazlein sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta dan agar berkekalan jodohnya dengan Azlan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..