” Tu tangan ke bun, tangan dia ketak-ketak.. ” – Netizen

Wajah Terbaru Anak Perempuan Nad Zainal, Budi Kalsom Yang Kini Sudah Berusia 4 Bulan Cur1 Perhatian Ramai Peminat. Comel Dan M0ntelnya !!

Nama yang cukup unik, Budi Kalsom merupakan anak kedua selebriti, Nad Zainal bersama suaminya, Muhammad Faliq Amirullah. Kalsom kini sudah pun berusia 4 bulan sejak dia dilahirkan pada bulan Mac 2021 yang lalu.

Meninjau ke akaun Instagram Budi Kalsom, satu gambar terbaru Kalsom telah dikongsikan. Kalsom yang memakai pakaian berwarna kuning memegang sebuah kad yang bertulis ‘ Som turns 4 months’ yang bermaksud usianya kini telah mencecah 4 bulan.

Di ruangan kapsyen juga menyatakan sudah 4 bulan Kalsom duduk di rumah kerana pandem1k c0v1d 19. Wajah Kalsom yang semakin m0ntel itu telah meraih perhatian peminat. Tambahan pula, ramai yang perasan lengan Kalsom yang kelihatan ‘ sado’.

Untuk makluman, akaun Instagram ini dikendalikan oleh Nad sendiri dengan berkongsi gambar dan video Kalsom kepada para peminatnya. Sehingga kini lebih 2 ribu jumlah pengikut akaun Instagram Budi Kalsom sejak ianya diwujudkan.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata peminat berasa ger4m apabila melihat wajah comel Kalsom yang comel dan m0ntel. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Comelnya. Ger4m tgk mataa. takpaa nanti c0v1d dah pergi, Som boleh keluar jalan & jalan & jalan tengok dunia. Semoga Som dilindungi Allah selalu ye.. “

” Bulat mta som.. sabar som… inilah kehidupan 2021 som.. sabar ye nak… Tangan dia ketak ketak…. nk kena gig1t ni.. “

” Gig1tkan lengan berketak tu sikit .. ger4mnya tengok pipi dia.. Ni mcm dh jadi Yem Girl ni.. muka daddy sgt2 baby budi nii.. “

” Ya amp0nnnn.. tu tangan ke bun… ger4mnya ekhhh.. Tak0t auntie dik.. so cute.. comel muka dh nk sama mcm mommy.. “

” Comelnyaaa awak. Nama pun sedap sgt.. iras si abang.. hai syg nama aunty budi ashikin.. MasyaAllah comel nya som.. “

” Cute nya awk che som.. Taknak tido ke tu Som yg comel? mashaallah muka macam abg nya si comel sayang.. “

” Comel sungguh kejendulan kamu wahai budi.. bak sikit kat mamajie..supaya tak nmpk jambul bila mamjie bertudung.. “

Alahai, bulat sungguh mata Kalsom yer. Semakin Kalsom membesar, wajahnya semakin iras dengan abangnya iaitu Fahad Ibrahim. Semoga Budi Kalsom membesar dengan sihat dan sentiasa di bawah lindungan Allah SWT.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Budi Kalsom, Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..