” Tiba-tiba berubah muka Rayyan, senyuman ada kesed1han.. ” – Netizen

Video Perbualan Siti Nordiana Bersama Anaknya, Rayyan Nakhaie Ketika Menonton Drama Lakonan Arw4h Faizal Yusup Buat Peminat Tersentuh. Serupa Betul Wajah Rayyan Dengan Arw4h Ayahnya. Pesanan Nana Tu Seb4k Sungguh !!

Sudah lama Siti Nordiana memegang status ibu tunggal. Semenjak berp1sah dengan arw4h Faizal Yusup, penyanyi yang dikenali sebagai Nana ini cekal meneruskan kehidupan dengan menjaga zuriatnya bersama Faizal bernama Rayyan Nakhaie.

Rayyan kini sudahpun meningkat remaja dan menjadi anak bujang yang manja dengan ibunya ini. Anak dan ibu ini juga berpeluang ke Tanah Suci Mekah mengerjakan ibadat umrah baru-baru ini. Meninjau akaun Instagram Era.je, satu video Nana bersama Rayyan dikongsikan.

Dalam video ini, Nana kelihatan sedang duduk makan dengan Rayyan di ruang tamu. Sambil menonton televisyen, terpampang drama lakonan arw4h Faizal. Nana memberitahu wajah Rayyan sama dengan wajah suaminya itu.

Nana turut berpesan kepada Rayyan supaya selalu menyedekahkan Al-Fatihah selalu untuk Faizal. Memang betul kata Nana, lakonan Faizal memang hebat. Wajah Rayyan juga saling tidak tump4h seperti abahnya ini sekiranya Rayyan kurus.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, hampir 30 ribu likes telahpun direkodkan untuk video ini. Tersentuh dan kagum peminat mendengar perbualan Nana dengan Rayyan. Antara komen-komen :

” Siapa potong bawang ni. seb4k pulak rasa. Penuh kesederhanaan hidup 2 beranak ni. Nana ibu yang baik. Smoga terus bahagia dlm kasih syg Allah buat Nana & Rayyan. Jd hero mcm arw4h abah lah Rayyan. Al-Fatihah buat arw4h Faizal Yusup.. “

” Kuatnyaaa nana jaga rayyan dr dulu smpai skng. kenapa aku mcm seb4k ehh. Nampak muka nana mcm takde pape.. Tp dlm hati sape yg tahu.. “

” Sy tersentuh tengok. Aku yang nang1s. kuat betol nana n rayyan ni. tapi dalam hati dieorang Allah je yang tahu.. “

” Alololoooo comel dua org ni, tapi plot twist belakang sed1h plak pesanan nana. walaupun arw4h ayahnya dah lama tiada.. jgn pernah t1nggalkan doa buatnya.. “

” Seb4knyaa, semoga rayyan n nana kekal kuat n tabah berbahagia selalu. alfatihah untuk arw4h faizal yusuf.. “

” Sed1hnya. Faham sgt rasa kerinduan pd ibubapa kita yg dh tiada. Rindu yg amat sak1t. Smoga jd anak soleh mama & arwah abah ye Rayyan. InsyaAllah smpai pd arw4h abah Rayyan. Al-Fatihah.. “

” Haishhhh.. skali dgn aku2 touching. tbe2 brubah muka rayyan sekejap. Msti dia selalu tgk video dan gmbr ayah dia.. “

” Aku pulak yang seb4k tengok, memang kalau rayyan kurus sebijik sama. senyuman ada kesed1han muka rayyan.. “

Bukan sesuatu yang mudah membesarkan anak seorang diri dan tidak mudah juga melupakan rindu pada arw4h yang telah lama perg1. Semoga kiriman doa Rayyan untuk abahnya ini tidak pernah put0s dan semoga menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era.je, IG Siti Nurdiana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..