” The way Issa tengok Iris macam abam Miji tengok Mia, comel sangat.. ” – Netizen

Gambar Terkini Anak Mia Ahmad, Sayf Issa Dan Iris Raih Perhatian Peminat. Alahai Comel Sungguh Dua Beradik Ni, Macam Mummy Dan Daddy Sangat !! 

Aktres cantik Mia Ahmad sudahpun bergelar ibu kepada dua orang cahayamata. Anak sulungnya, Sayf Issa dan anak keduanya, Iris menjadi penyeri kehidupan Mia bersama suaminya Izham Tarmizi. Walaupun tidak seaktif dulu namun perkembangan Mia sentiasa diikuti oleh peminat-peminatnya.

Meninjau akaun Instagram Sayf Issa, telah dikongsikan beberapa keping gambar Issa dan Iris ketika mereka bercuti. Issa dan Iris semakin berisi badannya itu diletakkan bersama dan kedua-duanya bijak memberikan pose mereka bersama senyuman yang manis.

Issa dilihat banyak mewarisi raut wajah Mia manakala Iris pula lebih mirip dengan wajah ayahnya itu. Untuk rekod, Mia dan Izham mendirikan rumahtangga pada tahun 2017 dan Izham adalah penjaga gawang pasukan bola sepak terkenal Johor Darul Takzim.

Mia yang mengikut Izham dan menetap di Johor kerana komitmen kerja Izham di negeri itu. Sebagaimana rumahtangga orang lain, pasangan ini juga pernah melalui detik-detik sukar namun mereka berjaya menghar0nginya dan kini bahagia dengan keluarga kecil mereka ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

👨‍👧 #Issaandiris

A post shared by SAYF ISSA (@sayf.issa) on

Gambar Issa bersama adiknya Iris ini mendapat perhatian peminat. Alahai chubby sangat, masing-masing semangat betul tubuhnya. Antara komen-komen mereka :

” The way Issa tgk iris macam abam miji look mia. Comel sangat.. “

” Knape c0mel sgt dua ket0l ni.. kunyah kang.. Miji jr tgok mia jr, auchhh sweet lorhhh.. “

” Alololo comelnye abg issa dgn adk iris.. So cute both Issa & Iris. They are so cute n adorable.. “

” That cheeky look Issa gives .. cub1t ni.. Love you both, comelnye baby Iris hensem boy abg sayf issa.. “

” Alooolooo soo chuweett & romantiss lah couple ni sayf.issa and Iris .. heheee.. “

” Comelnye sayf issa dgn baby Iris. happy holiday sayang take care and love you both.. “

” Cheeky boy la abg issa ni. adik iris peghatii je.. Ishh isshh ger4mnyer 2 ketul ni comey m0ntell.. “

Comel sangat dua beradik ni duduk bersantai bersama-sama. Dua-dua sangat comel mewarisi kekacakan dan kecantikan bapa dan ibu mereka. Apa pun, semoga Issa dan Iris sentiasa di bawah lindungan Allah dan membesar menjadi anak yang soleh dan solehah untuk kedua orang tua. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sayf Issa, IG Mia Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..