” Tetap macam dulu, still nampak muda gitu.. ” – Netizen

Gambar Terkini Bekas Penyampai Radio, Halim Othman Cur1 Perhatian Ramai. Amboi Masih Tetap Kacak Seperti Dulu !!

Masih ingat lagi anda dengan Halim Othman yang dahulunya merupakan seorang juruhebah radio dan pengacara televisyen yang cukup dikenali. Halim yang lebih mesra dengan gelaran HO sangat diminati ramai kerana penyampaiannya ketika menjadi juruhebah ketika itu lain dari yang lain.

Meninjau di akaun Instagram milik Halim Othman, telah berkongsi satu gambar terbarunya. Turut dikongsikan Halim adalah kata ucapan raya pada posting tersebut. Wah pasti ramai peminat yang merindui Halim kerana sudah lama dia tidak kelihatan muncul di kaca televisyen.

Perkongisan tersebut telah mendapat perhatian ramai di mana hingga kini gambar tersebut telah mendapat lebih 300 tanda suka dan puluhan komen sejak dimuatnaik ke Instagram. Masih maintain muda Halim ni walaupun telah berusia 50 tahun lebih.

Ada peminat yang menyatakan bahawa wajah Halim masik kekal seperti dahulu dan meluahkan rasa rindu untuk mendengar Halim kembali menjadi penyampai radio. Selain itu, ada yang mengus1k bahawa gambar Halim yang memakai songkok tersebut sudah kelihatan seperti YB (Yang Berhormat).

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya turut memberikan kata ucapan selamat hari raya buat Halim dan memuji dirinya yang kelihatan muda dari usianya :

” Selamat hari raya abang Halim, maaf zahir dan batin. Amboi nampak dah macam wakil rakyat bersongk0k gini.. “

” Wah nampak masih mcm dulu lagi lah HO, selamat hari raya HO. Semoga kita semua dalam keadaan sihat slalu.. “

” Handsome aikk abang Halim, lama lah tak dengar suara abang kt radio, tak nak jadi dj lagi ke sekarang ni.. “

” Nampak muda ni, haha. Sihat ke abang Halim, salam lebaran daripada saya sekeluarga buat abg Halim.. “

” Assalamualaikum, selamat hari raya abg Halim. Tetap macam dulu lah stil nampak muda gitu abg Halim, awet muda.. “

” Gambar ni memang dah macam wakil rakyat lah Halim. Tapi memang salute, masih nampak muda mcm dulu.. “

” Lama tak nampak Abg Halim live di tv, alhamdulillah tengok masih sihat lagi yer Abg Halim. Selamat hari raya.. “

Tak berubah wajah Halim Othman jika nak dibandingkan dahulu. Bagi sesiapa yang merindui bekas penyampai radio ini, boleh lah yang mengikuti  perkembangan Halim di Instagram. Apa-apa pun, semoga Halim sentiasa berjaya dalam bidang yang diceburinya kini.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Halim Othman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..