” Mesti first time ni Zayne tengok daddy dia b0tak.. ” – Netizen

Mat Dan Kongsi Video Reaksi Anaknya, Muhammad Zayne Apabila Melihat Mat Dan B0tak. Cara Gelak Dengan Gel1 Nak Pegang Kepada Daddy Tu Comel Lah !!

Gelagat Mat Dan bersama anak sulungnya, Muhammad Zayne Tyler seringkali menarik perhatian peminat. Mat Dan yang fasih berbahasa Melayu terutamanya dalam loghat Terengganu ini juga selalu bercakap dengan Zayne dalam loghat itu.

Zayne yang sudah berusia 3 tahun ini juga anak yang petah mulutnya. Sebelum ini, Mat Dan ada berkongsikan video ketika bermain di luar kawasan rumah mereka. Macam-macam yang dibualkan Zayne dan banyak mulut sama macam daddynya juga.

Meninjau akaun Instagram Mat Dan, telah dikongsikan satu video terbaru Mat Dan bersama Zayne. Video yang dirakamkan oleh isterinya, Nadifa ini menunjukkan reaksi Zayne apabila melihat kepala Mat Dan sudah botak.

Mat Dan menyuruh Zayne membuka topi yang menutupi kepalanya itu dan apabila terlihat daddynya tanpa rambut, sp0ntan Zayne ketawa. Bertambah panjang ketawa Zayne apabila Mat Dan memegang tangannya dan meletakkan ke kepalanya yang licin itu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Zayne yang terhibur melihat daddynya b0tak ini telah menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Zayne tak cam daddy dia haha. Terkej0t dia tergelak-gelak, taj4m betul macam dur1 landak mungkin rambut daddy Zayne haha.. “

” So comel Zayne. Zayne tak tahu nak bagi reaction gane haha, cute dooh la zayne ni. Gelak tp mcm tak redho ayah dia b0tak. So precious.. “

” You look just like your brothers now. Haha comel je Zayne gelak tu. Daddy dah boleh g4ng dengan Eydan. Suka tak berhent1 Zayne tengok daddy dah b0tak hehe.. “

” Zayne suka dalam sed1h nampaknya haha. comel sangat zayne ni especially his eyes. Say daddy b0tak Zayne. Zayne pandai taknak b0tak.. “

” Haha comey jer reaksi Zayne. Ketawa tu cute sangat bunyinya. Terkej0t ye tengok daddy takde rambut… “

” Daddy excited nak surpr1se ke Zayne hehe. walaupun tak ada rambut still boleh hiburkan anak hehe. Alolo cutenya Zayne.. “

” Mesti first time ni Zayne tengok daddy dia b0tak. Awal-awal ni gel1 gel1 lagi gosok kepala tapi Zayne, percayalah cakap Uncle best usap-usap lembut kepala yang b0tak.. ” 

” Comel je Zayne. Tak sabar tunggu zayne besar, mesti kecek terengganu campor omputih macam mat dan.. “

” Suka sangat Zayne tengok daddy takde rambut tu haha. Daddy dah b0tak. mesti dia tgh pk, daddy ku ke ni. comey la zayn.. “

Halah pandai sangat Zayne tak nak b0tak macam daddy. Tak pernah tak comel bud4k Zayne ini. Apa pun, semoga Mat Dan sekeluarga sentiasa gembira dan berbahagia selalu serta diberikanNya kesihatan yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mat Dan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..