” Pandai dah tapi slang Terengganu tetap tak lari hehe.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Mat Dan, Muhammad Zayne Bercakap Di Hadapan Kamera Buat Peminat Terhibur. Alahai Zayne, Sebijik T1ru Gaya Daddy Cakap. Cute Sangat Ending Tu !!

Bagi peminat yang mengikuti perkembangan Mat Dan, pastinya sering melihat kelibat anak sulungnya, Muhammad Zayne. Setiap video Mat Dan bersama anak sulungnya itu, pasti gelagat comel Zayne selalu mencur1 perhatian peminat. Untuk rekod, Zayne kini sudahpun berusia 3 tahun.

Dek kerana selalu melihat Mat Dan membuat review, Zayne yang petah bercakap ini semakin bijak dan berani di hadapan kamera. Hasil tinjauan kami di Instagram Mat Dan, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Zayne menghasilkan video reviewnya sendiri.

Mat Dan turut men1nggalkan satu pertanyaan di kapsyennya bertanyakan kepada peminat samada okey atau tidak video Zayne ini. Reaksi spontan Zayne memegang dan menunjukkan barangan yang ada di sekitarnya memang comel.

Habis semua barang mainannya pun disebut dan ditunjukkan dalam video ini. Seperti selalu, loghat Terengganu si cilik ini memang tidak lekang dari mulut. Ser0nok peminat mendengar celoteh Zayne, boleh tahan pekat slang Terengganu Zayne ini.

Jom tonton video di bawah :

Video oleh Zayne ini telah meraih perhatian peminat dan merekodkan jumlah tontonan yang tinggi. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Ad0i comel sangat ni Zayne. Bukan hanya budak yang baik, Zayne memang ada bakat lah. Suka sangat tengok semua video-video Zayne.. “

” Pandai dah tapi slang Terengganu tetap tak lari hehe. Pekat betul slangnya tu seronok dengar. Kata nak buat air zamzam pastu abis batman dengan reindear pun masuk sekali haha. Lar1 tajuk terus ni Zayne.. “

” Adik Eydan pun nak join sekali tu.. MasyaaAllah comel-comel semua dua beradik Zyne boleh ganti daddy.. ada bakat, slang tu sebijik macam daddy.. “

” Clever boy, comel sangat cara Zayne cakap tu. Anak mat salleh tapi pekat Ganu, memang so cute lah. Ger4m tengok mulut pot pet pot pet tu, spontan betul.. “

” Comel sungguh walau ayah bukan melayu tetapi masih dididik cara Melayu. Ger4m tengok keletah Zayne ni, jangan lupa scrab pun bolehlah Zayne hahha.. “

” Terhibur sungguh dengar celoteh anak Terengganu ni. Slang dia best dengar, c0py paste daddy dah lah. Zayne dah pandai buat review sendiri.. “

” Alolo pandainya dia, hebat Zayne. Soon Zayne jer ganti daddy buat review. Cute je cakap Ganu, pahtu pahtu haha.. “

Wah nampaknya daddy sudah ada bakal penggantilah. Sebutan suruh subscribe pun mencuit hatilah Zayne. Apa pun, membesar dengan sihat selalu handsome boy dan jadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mat Dan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..