” Terus confuse mana Wawa Zainal.. ” – Aeril Zafrel

Aeril Zafrel Kongsi Video Isterinya, Wawa Zainal Sedang Makeup Bibik Mereka. Hasilnya Cun Melecun Muka Bibik, Namun Usikan Aeril Kepada Bibiknya Buat Ramai Terhibur !!

Semestinya selebriti Aeril Zafrel dan juga isterinya, Wawa Zainal sering menjadi perhatian. Selain bergelar selebriti, mereka juga adalah usahawan. Malah kini, Aeril dan Wawa antara yang berjaya dan sudah pun bergelar jutawan dengan mengeluarkan produk penjenamaan mereka sendiri.

Pasangan sama cantik sama padan ini telah dikurniakan tiga orang cahaya mata hasil perkongsian hidup bersama. Malah bukan sahaja mereka menjadi perhatian ramai, anak-anak pasangan ini juga sering kali mencur1 perhatian warga netizen di laman media sosial kerana kesemua anak mereka memiliki wajah yang comel.

Sudah diketahui ramai, Aeril ini turut mempunyai sikap yang kelakar malah sering menyak4t ahli keluarganya. Ada sahaja perkongsian Aeril di laman media sosial buat ramai terhibur dan tidak kering gusi ketawa melihat sikap kelakarnya itu.

Terbaru, menerusi akaun Instagram, Aeril telah berkongsi satu video yang memaparkan aksi isterinya sedang bersolek pembantu rumah mereka. Seloroh Aeril dalam video itu, sempat menyakat bibik yang sedang disolek buat bibik itu tersenyum m4lu.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk mwnonton video seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen ramai yang terhibur menonton video dan kapsyen Aeril itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Kalau tak buat hal bukan Aeril Zafrel lahhhhh , haaha sempat lagi dia menyak4t bibik dia tu, tergelak besar aku tgk video ni.. “

” Wah comel betul bibik Aeril dan Wawa ni, cantik-cantik bersiap ni nak ke mana, share lah  gambar pas makeup nak tengok.. “

” Nasib kau la bibik, dapat tuan otak tingtong, asyik menyak4t jer, haaha tapi terhibur, mesti Aeril dan Wawa layan baik bibik.. “

” Jangan senyum nampak gigimu.. astagaaak nak4l betul Aeril, hahaha ketawa bibik pun, comel lah.. “

” Nak jadi bibik Wawa juga lah, mcm best jer dpt solek mcm ni, untung lah bibik disolek oleh majikan.. “

” Si kecik tu pun, nak juga bersolek ke sayang, alahai comel jer Aeril menyak4t bibik dia, tersenyum bibik tu pun.. “

” Untung dapat majikan baik, tengok pun tahu, bibik tu mcm best jer duduk dengan Wawa dan Aeril, alhamdulillah.. “

Amboi Aeril sempat menyak4t bibik yer, m4lu-m4lu tuan badan tau. Hasilnya, cun melecun Bibik kena makeup dengan Wawa. Bagus tengok layanan Wawa dan Aeril kepada pembantu rumah mereka. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga pasangan ini sentiasa berjaya dalam bidang mereka ceburi dan dimurahkan rezeki selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel, Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..