” Terkedu terus Maryam kena pickup line Harris, nang1s Ryzal tengok ni.. ” – Netizen

Video Harris Annuar Mengusik Maryam You Narae Buat Ramai Terhibur. Amboi, Tak Boleh Tahan Dia Punya Pickup Line. Maryam Pun Pandai Sungguh Kecek Kelate !!

Maryam You Narae sudah semakin popular di Malaysia. Merupakan wanita yang berasal dari Korea Selatan, gelagat Maryam sentiasa menghiburkan. Tambahan pula apabila bersama suaminya, Nik Muhammad Ryzal. Berbeza budaya tidak menjadi halangan buat pasangan ini untuk serasi bersama.

Pasangan ini telah pulang ke Malaysia setelah sekian lama menetap di Korea Selatan. Apa yang menarik ialah Maryam gemar berbahasa Melayu dan dia juga boleh sedikit-sedikit bercakap dalam dialek Kelantan yang merupakan negeri kelahiran suaminya.

Meninjau ke akaun Instagram Harris Annuar, dia telah memuatnaik satu video bersama Maryam. Harris mengusik Maryam seolah-olah ingin berkenalan dengan Maryam. Reaksi Maryam yang membalas dalam dialek Kelantan telah membuatkan ramai yang terhibur.

Harris bertanya kepada Maryam di mana Maryam berasal. Maryam memberi respon menyatakan bahawa dia berasal dari Kelantan. Apabila Maryam bertanya kepada Harris pula, Harris membalas pickup line yang membuatkan Maryam ternganga.

Jom tonton video di bawah :

Pastinya ada sahaja gelagat Maryam yang pastinya mencuit hati ramai. Begitu juga video ini turut membuatkan ramai yang terhibur dengan gelagat mereka berdua. Antara komen-komen yang diberikan :

” Menang1s rizal tengok ni. hahahahahaha selamba. Woy bini org oi. mu tunggu meta, laki dia mari tey mu. hahahahah.. maryam otw panggil ryzal.. “

” Bini orang tu bang. ryzal usha dari jauh tu.. Dpn laki dia pun nk try ke .. ryzal some one  nak try isteri abangg tuuu. Msti rasa vibe² jennie sikit en ntung aaah..

” Nang1s Ryzal tengok ni. abis la… mariam tido luar. hahahahahah. nok make gapo hahahaha bertajwid molek.. Tunggu jer laki dia komen video ni.. “

” Woww org Korea kecek kelate lahhhhh . Teringin nk tgk muka bang ryzalibrhm lepas part last tu . mar4h abang rizal nanti.. “

” Try hard eh suh tanya balik. Hahahah. Maryam kena pickup Line pulak. sek kito jange pecoh boh , comel maryam. Cantiknya Maryam pakai make up camtu. Selalu nampak bare face sajaa.. “

Tenganga maryamyunrrr kena pickup line. jangan memain, bini orang tu. dia pandai ke makan budu.. comel Maryam aiyok abg harris.. abg rizal mar4h nnyi.. “

” Terkedu terus maryam kena pick up line harris. tak pernah tak lawak. banyak kali ulang. lawa sangat maryam makeup macam tu.. “

Wah, berani ye Harris mengus1k Maryam. Tak pasal kena warn1ng dengan Ryzal baru tahu, hahaha. Apa pun, Maryam sememangnya seorang yang kelakar tambahan pula bergabung dengan Harris, mahu pec4h perut ketawa kerana sama-sama ‘masuk air’.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harris Annuar, Maryam You Narae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..