” Terharunya tengok layanan Sefhia pada mama.. ” – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Video Dan Cerita Tentang Anaknya, Puteri Sara Sefhia Yang Membuatkan Elly Tersentuh. Alahai Baiknya Kakak Sefhia Ni, Penyayang Sangat Orangnya. Beruntung Mama !!

Elly Mazlein kini sedang sar4t hamil anak keduanya dan dikhabarkan bayi ini merupakan seorang bayi lelaki digelar baby Megat. Dalam fasa-fasa terakhir seperti ini, pastinya ibu hamil akan merasa tidak selesa terutamanya pada bahagian kaki yang semakin semb4b dan bengk4k.

Meninjau akaun Instagram Elly Mazlein, telah dikongsikan satu video yang memaparkan tindakan anak perempuannya, Puteri Sara Sefhia apabila Elly mengadu sak1t kaki. Sefhia terus membuka ‘spa’ dan merendam kaki mama kesayangannya ini dalam air.

Sambil mengusap-ngusap lembut kaki Elly, kasih sayang si kecil ini membuatkan Elly merasa seb4k. Kelihatan juga Sefhia menggunakan cecair untuk mencuci kaki mamanya ini. Alahai nampak matang betul Sefhia sekarang.

Saat Elly mengucapkan terima kasih pada Sefhia, lembut sahaja suara Sefhia membalas ‘you’re welcome’ dan ‘i love you too’ . Sejuk perut mama yang mengandung ada anak yang bersikap pengasih seperti Sefhia ni, alahai cairĀ tengok.

Jom tonton video di bawah :

Video Elly bersama Sefhia ini telah merekodkan hampir 290 ribu tontonan daripada peminat sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Love maa, love sayang ma sefhia. So sweet melet0p, alolo sayangnya dia dekat mama. Anak yang baik dan penyayang.. “

” Mcm masih baru tgk kaki Mama tu berstokin ms d wad lps lahirkn awak sorng2 dulu. skrg dh blh berbakti utk Mama. mg Allah mmberkati dan memayungi mu hgga syurga Sara.. “

” Tu dia masuk cili terus. Tengok tangan pun jadi la, macam dah besar sangat Sefhia sekarang. Matang betul. Comel je suara tu, so sweet.. “

” Alolo comelnya manja mama papa, anak solehah ni. Bagusnya anak bertuah, pandai dia urut kaki mama. Bestnya ada spa di rumah by manja Sefhia.. “

” Masya Allah, anak solehah. Sefhia anak yang baik dan bijak. Lembutnya sebut welcome and love you too.. “

” Mata masuk habuk, ala baiknya Manja Sara Sefhia ni. Alhamdulillah terharunya tengok layanan Sefhia pada mama. Berbal0i kesusahan mama dulu.. “

” Comel tangan kecil tu, anak solehah seb4k hati tengok. Bertuah mamanya, sweet sangat manja. bila anak buat mcm tu kita rasa sed1h n terharu sgt.. cerdik sgt manja sara sefhia ni.. “

Hati ibu mana tidak terharu apabila anak sekecil ini sudah pandai memberikan layanan istimewa. Semoga Puteri Sara Sefhia sentiasa dalam lindungan Allah dan menjadi anak yang solehah untuk mama dan papa selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly MazleinĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..