” Tergelak dengar Dayyan cakap baju tak hensem.. ” – Netizen

Video Reaksi Anak Black Hanifah, Khaleef Dayyan Apabila Mendapat Baju Tidur Baru Buat Ramai Terhibur. Kata-Kata Dayyan Buat Black Dan Isterinya Gelak Besar, Ad0i Lawak Lah Dayyan !!

Sejak kecil lagi seperti anak selebriti lain, anak Black Hanifah juga tidak terkecuali turut mendapat perhatian ramai. Tambahan pula, reaksi si kecil ini apabila bertutur dengan pelatnya buat ramai yang tidak kering gusi untuk ketawa, malah aksinya dihadapan kamera ada saja yang melucukan.

Masa berlalu dengan cepat, anak sulung Black, Khaleef Dayyan ini atau lebih dikenali sabagai Dayyan telah pun berusia 5 tahun. Dayyan juga turut mempunyai bakat seperti ayahnya iaitu pandai bernyanyi. Suaranya seakan seperti Black apabila menyanyikan lagu nada yang tinggi.

Black yang sering berkongsi video anaknya di akaun Instagram buat ramai yang tertarik untuk menonton aksi comel si kecil ini. Tinjauan terbaru di akaun Instagram Blackm telah berkongsi satu video yang memaparkan Black telah membuat kej0tan kepada Dayyan dengan memberikan baju tidur baru.

Baju tidur yang diberikan kepada Dayyan itu berwarna merah dan bercorak kuning-kuningan. Black telah merakamkan reaksi Dayyan apabila melihat baju itu selepas sudahnya mandi. Reaksi Dayyan melihar baju itu buat Black dan isterinya tertawa.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat aksi Dayyan yang menerima baju pemberian ayahnya itu. Malah mereka juga turut memuji sikap Dayyan yang menerima dengan baik baju tidur tersebut. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Bolehhhh lahhh yeaaakk jagaa hatiii mummy daddy, hahahah comel jer ha tengok gaya Dayyan cakap dalam video ni.. “

” Besar dah dia, memang nampak matang bila bercakap, ok lah tu Dayyan kan, apa kisah baju nak pakai tidur jer.. “

” Cakap dia dah macam dengan kwan-kawan, hahahhaa, mak yah dia pula yang terhibur tengok rekasi anak.. “

” Long time not c dayyan… Wow he grown up ya, look Dayyan really cool that it.. Always be grateful for evrything.. Gd boy.. “

” Hahaha.. Comel la Dayyan ni. Pandai jawab yeee, baju tak hensem, tak sikat rambutlagi mana nk kacak kan Dayyan.. “

” Tergelak aku dengar Dayyan cakap baju tak hensem, tapi memang cool betul cara dia, jaga hati mak ayah.. “

” ” Bagusnya menghargai, walaupon ‘boleh lah’ tetap senyum meleret.. Anak yang baik betul Dayyan ni.. “

Seronok tengok cara Dayyan cakap dalam video ni, memang patut pun ramai yang terhibur dengan aksi anak sulung Black ni. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Dayyan akan membesar dengan baik dan menjadi anak kebanggan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Black Hanifah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..