” Fuhhhh Dayyan terus nampak mach0.. ” – Netizen

Video Anak Sulung Black Hanifah, Khaleef Dayyan Dengan Imej Barunya Yang Berambut Pendek Cur1 Perhatian Ramai. Wow Terus Nampak Kacak Lah !!

Bagi yang mengikuti perkembangan penyanyi Black Hanifah di Instagram pasti tahu dia juga sering berkongsi video mengenai anak-anaknya. Malah anak sulung Black, Khaleef Dayyan yang berusia 6 tahun turut mempunyai peminat-peminatnya tersendiri.

Meninjau di akaun Instagram Black, telah berkongsi satu video yang memaparkan Dayyan ke kedai gunt1ng rambut. Kongsi Black pada kapsyennya adalah video penuh detik-detik Dayyan untuk menggunt1ng rambutnya.

Perkongsian video tersebut telah mencur1 perhatian ramai. Manakan tidak, melihat pada akhir video tersebut ramai yang tak sangka akan imej baru Dayyan yang dikongsikan oleh Black itu. Hingga kini video tersebut telah ditonton lebih 240 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik.

Malah melihat Dayyan memperagakan gaya imej baru rambutnya itu juga sangat mencuit hati. Amboi Dayyan terus nampak lain selepas gunt1ng rambut. Part keny1t mata tu paling tak tahan, comel betul.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya memuji imej baru Dayyan dan terhibur melihat gelagatnya dalam video itu. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ger4m betol aku tengok part yang last tu, berlagak je rope dah p0tong rmbut yer, haha. Tapi kacak beb.. “

” Pergghhh senyum tu, manis betul. Sekali senyum nampak Dayyan mcam muka mummy dia lah.. “

” Fuhhhh Dayyan cayaalahhh teruss mach0,hil4ng kecomelann. Acik tengok pun terus jatohh cintaaa.. “

” Baru nampak handsome boy Dayyan. Lawak lah tengok gaya dia tu, ada je ha gelagat dia tu buat kita ketawa.. “

” Fuuhhhhh nampak anak bujang terus Dayyan. Handsome sungguh pas rambut pendek. Caya arrr.. “

” Ya Allah, dulu handsome, sekarang lagi bertambah handsome. Nampak matang terus pas p0tong rambut.. “

” Fuhhh rambut Dayyan sebijik rambut auntie laaaa, perm gitew hahhaa cantik, tp Dayyan rambut pendek pun hensem.. “

Ramainya puji Dayyan handsome. Memang Dayyan nampak handsome dengan imej baru ni. Apapun kami dari Berita Kopak berharap semoga Dayyan akan terus menjadi seorang anak baik dan menjadi kebanggaan buat kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Black Hanifah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..