” Siapa pula lah yang hamilkan Dayyan ?? Hahaha.. ” – Netizen

Video Black Hanifah C0ver Lagu ‘Sabar’ Bersama Anaknya Dayyan. Namun Part Dayyan Sil4p Sebut Lirik Tu Buat Ramai berdek4h Ketawa.  Haha.. Dayyan Ni Kelakar Jugak Yer .

Khaleef Dayyan anak kepada penyanyi terkenal, Black Hanifah sering menjadi tumpuan ramai dengan perkongsian video oleh bapanya di media sosial. Sesiapa yang mengikuti Black di Instagram sudah pasti terhibur dengan vide0-video anak lelaki Balck ini.

Sering berkongsi aktiviti bersama anaknya, juara realiti Mentor musim ketiga ini lebih suka memberi pended4han aktivti luar rumah kepada anak sulungnya itu. Dayyan yang bijak berpetah ini bukan sahaja kelakar, malah si kecil ini juga mempunyai bakat dalam bernyanyi.

Personaliti dan kebijakan yang dimiliki oleh Dayyan membuat video-video yang dimuatnaik oleh bapanya di media sosial mendapat tontonan ramai serta pujian dari netizen dan rakan artis yang lain. Siapa sangka, selain bapanya, Black, Dayyan juga turut mempunyai peminatnya tersendiri.

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram milik Black, Black telah berkongsi satu video memaparkan dia bersama Dayyan menyayikan lagu ‘Sabar’ . Memang sedap suara Dayyan, rupanya Dayyan turut mewarisi bakat nanyian bapanya. Namun ketika pertengahan video itu, Dayyan telah tersil4p lirik dengan penyebut berkataan ‘ hamil’.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan gelag4t Dayyan yang tersilap lirik itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hahahahha ad0i pec4h..  Allah.. Dayyan.. Dayyan.. “

” Aduhai dayyan mula2 dh kasi love, tiba2 nk pec4h plk perut dbtnye.. “

” Lawak laa Dayyan ni.. Hamilkan plakkkk.. “

” Ad0h,, Maghrib² aku melekek… Dayyan.. Hahahahaha.. Ad0i la ank.. “

” Ad0iii laaa dayyan… Hamil kan pulakk.. “

” Siapa pula lah yang hamilkan Dayyan ?? Hahaha.. “

Kelakar lah kau Dayyan. Siapa pula yang hamilkan Dayyan yer. Hahaha. Tapi sejujurnya memang suara anak Black memang sedap didengar. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Dayyan membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat ibu dan bapa.

Jom tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Black Hanifah / Youtube Nyawa Black TV

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..