Connect with us

Artis / Selebriti

” Tak tahu la nak mar4h ke nak apa.. ” – Sari Yanti

Video Gelagat Jep Sepahtu Kena Dend4 Mandi Di Luar Rumah Gara-Gara Kal4h PK Semasa Live Di Tikt0k. Ad0i Jep, Bukan Main Lagi Gaya Kuak Lentang Semua Keluar. Nasib Lah Kena Gelak Oleh Sari Dan Anak-Anak, Hehe !!

Siapa tidak kenal dengan perangai kelakar Jep Sepahtu. Tidak hanya di konti Sinar, malah di rumah juga Jep adalah seorang suami dan abah yang cukup menghiburkan hati keluarga. Ada sahaja telatah Jep yang membuatkan seisi keluarga ketawa.

Meninjau akaun Instagram Sinar FM, telah dikongsikan satu video yang diulangsiar dari akaun Tikt0k isteri Jep, Sari Yanti. Jep yang aktif di applikasi Tiktok semakin menjadi-jadi bermain PK semasa live. PK di TikTok ertinya Player Knock Out (pemain tersingkir). Istilah ini biasanya digunakan pada video pertandingan live di TikTok.

Kali ini, Jep kal4h dan dend4nya Jep perlu mandi di luar rumah. Apa lagi, bersiramlah si Jep malam-malam. Disaksikan oleh Sari dan anak-anak, Jep dalam gelak ketawanya nampak begitu enjoy sekali mandi.

Dengan memakai baju t-shirt Tapan, Jep membuat gaya ala-ala berenang di swimming pool. Alahai Jep, siap buat aksi kuak lentang lagi. Nasib tak keluar aksi renang berirama, hehe. Ketawa terbahk-bahak anak-anak melihat telatah abah mereka yang lucu ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Tak tahu la nak mar4h ke nak apa.. ” – Sari Yanti

” Tapan pun takde nak mandi luar macam tu haha. Semp0ilah Jep ni, siap kuak lentang yee haha.. “

” Jep memang humble, anak-anak pun happy. Saya menyaksikan malam tadi, memang berdekah gelak tengok Jep haha.. “

” Ketawa je kak Sari, tunggu lah abis live siap kena mar4h haha. Time live sabar dulu ye kak Sari hehe.. “

” Kalau macam ni la jep, jangankan sariyanti kering gusi.. Gusi pun boleh h1lang haha.. Banyak-banyak sabau yer kak sari haha.. “

” Selamatkanlah suami Sari ni haha. sabaq ja la jep ni… tk tau la sariyantj mcm mna la hadap jep ni hari2… kering gusi dok gelak ja.. “

” Haha kelakar lah abang Jep, suka tgk abg jep humble. selalu tgk live dia, best dengan kita pun terbahak-bahak ketawa.. h1lang segala kusut dekat otak.. “

” Alahai Jep, satu kepala dengan anak-anak haha. Anak tukang rekod tu tak tahannya. Kak Sari is watching haha, kak tiba1 abang Jep kal4h anak-anak ni perangai betul.. “

Ad0ilah Jep, tak pernah tak lawak. Gaya renang tu memang tak menahan sungguh. Nasiblah abahnya yang buat perangai, kalau anak sah-sah kena tiba1 dengan rotan, hehe. Apa-apa pun, semoga happy selalu Jep dan semoga terus menghiburkan peminat dengan jenaka spontan sebegini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar, Tiktok Sariyanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT