Connect with us
HAN RIVER Vacuum

Artis / Selebriti

” Tak sangka itu ayah Raysha, nampak muda sangat dan handsome pulak tu.. ” – Netizen

Video Pengantin Baru, Raysha Rizrose Bersama Ayahnya, Mohd Fariz Arshad Raih Perhatian Warganet. Wah Nampak Muda Betul Ayah Raysha, Sampai Ada Yang Tertukar Disangka Pengantin Lelaki. Ada Iras Khairul Fahmi Che Mat, Handsome !!

Grand Hyatt Hotel Kuala Lumpur menjadi saksi penyatuan 2 hati antara Raysha Rizrose dan Nabil Jeffri sebagai pasangan suami isteri yang sah malam tadi. Majlis ijab qabul Raysha ini disempurnakan sendiri oleh ayah kandungnya, Mohd Fariz Arshad.

Pastinya selain Raysha yang tampil berseri, ayahnya ini juga mencur1 perhatian ramai. Meninjau akaun Instagram Dbilique, telah diulangsiar satu video dari akaun Tikt0k Raysharizrose yang menampilkan Raysha bersama ayahnya ini.

POLO HILL Bag

Mengenakan baju melayu lengkap bersampin, ayah Raysha dipuji ramai kerana wajahnya yang kacak dan segak. Nampak mudw, ramai yang tidak menyangka ini adalah ayah Raysha. Seperti abang dengan adik pun ada jika melihat dua beranak ini.

Dengan kapsyen tertulis ‘ Begitulah cinta pertama anak perempuan adalah ayahnya ‘, Raysha kelihatan akrab dan manja sekali dengan cinta hatinya ini. Manis senyuman ayah Raysha, patutlah Raysha cantik, tengoklah ayahnya tampan bergaya.

Glass Kettle

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan yang dapat kami kongsikan bersama pembaca :

” Aku ingatkan pengantin lelaki, handsome betul ayahnya.. patutlah dia lawa, suka tengok muka ayahnya. . sweet je.. “

” Laa aku pun ingatkan tu pengantin lelaki, handsome sungguh ayah dia. Nampak muda dan segak lagi.. “

” Sekali pandang macam muka penjaga gol tu, Khairul Fahmi Che Mat. Bapak segak ayah Raysha ni, muda tak percaya lak tu ayah raysha haha.. “

llaollao

” Handsome ayahnya…patut anak2 semua cantik2 manis ja. Tahniah Semoga bahagia hingga ke jannah.. “

” Sekali pandang mcm khairul fahmi aka apek pemain bola sepak, ke aku je yg perasan hehe.. tak sangka itu ayah nya. nampak muda.. “

” Ayah dia cina, Korea or Jepun ye, handsome juga patutlah ank cntik ikut mak ayah ye, cntik n handsome.. “

” Hahah saya igat ayah dia tu pasangan dia rupanya bapa. muda lagi bapa. cantiknya dia.. Manis lah ayah nya.. sejuk mata memandang.. air muka lembut je.. “

” Tak nampak macam anak dengan ayah.. muda sangat ayahnya. Muka Korea sangat kalau pakai kostum Joseon mesti gempak ayah Raysha ni.. “

Memang nampak muda lah ayah Raysha ini, ada juga yang mengatakan wajah ayah Raysha ini persis wajah Khairul Fahmi Che Mat. Mungkin kerana bentuk mata dan wajah ala-ala Jepun tu. Apa-apa pun, selamat pengantin baru buat Raysha dan Nabil. Semoga berbahagia sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dbilique, IG Inaijari, Tiktok Raysharizrose

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Kasut Princess

BAWAL INSTANT TIE BACK

SambalNyet

Trending

Muslimah Casual

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT