” Tak makeup pun kulit cantik.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Bersama Anak Kedua Yang Baru Lahir, Wajah Scha Alyahya Tanpa Secalit Solekan Raih Perhatian Peminat. Wah Baru Bersalin Dan Dalam Pant4ng Pun Tetap Berseri Dan Cantik Scha Ni, Natural Beauty !!

Umum mengetahui bahawa pasangan selebriti Awal Ashaari dan isterinya, Scha Alyahya baru sahaja dikurniakan cahaya mata kedua setelah 6 tahun menanti. Scha selamat melahirkan seorang bayi perempuan 12 Februari lalu.

Pasangan ini belum mended4hkan nama sebenar bayi mereka dan hanya menggelarkan sebagai Baby L. Setelah beberapa hari berada di h0spital, hari ini Scha telah berkongsi berita bahawa dirinya sudah dibenarkan untuk pulang ke rumah.

Scha telah berkongsi sekeping gambarnya bersama Baby L di akaun Instagramnya. Dengan kapsyen ‘ Jom balik jumpa sis Lara Alana, berani tak ‘ , telah membuatkan ramai peminat berasa teruja. Ini kerana mereka tidak sabar untuk melihat reaksi Lara.

Wajah Scha tanpa sebarang solekan juga telah meraih perhatian peminat. Ini kerana Scha tetap dilihat berseri dan tetap nampak cantik walaupun baru sahaja melahirkan anak. Ternyata Scha memiliki kecantikan semulajadi.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Ada yang meminta Scha merakamkan momen Lara ketika bertemu adiknya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Belikan Lara hadiah then cakap adik yang bagi.. confirm dia ok. Happy nyeee , Lara dah dpt Syukur. Tak sabar nk tngok reaction sis alana.. “

” Kakak kawasan dah tunggu kat rumah. Tetap cantik mommy. Mesti kak lara da tak sabar nak jumpa adik dia.. “

” Cantiklah mommy. Yeayyyy kakak lara jumpa adik harinii. mesti berdeb4r2 kan… Tak sabar nak tengok reaction kakak lara.. “

” Tak makeup pun kulit cantik. Tak sabar lihat adik lara. Mesti teruja kakak lara. Syukur Alhamdulillah fabulous mummy look great.. “

” Selamat berpant4ng scha. cantik scha dan berseri. buat stori nak tengok reaction lara. Mesti cantik mcm mommy.. “

” Syukur Alhamdulillah schaalyahya natural beauty sangat Alhamdulillah selamat atas kelahiran ke dua semoga sentiasa dalam lindungan Allah dunia akhirat terh1ndar dr ain manusia.. “

” Cant wait tggu reaction kak lara mesti taching. Mcm my doter lps 10 tahun baru dpt adik, so touched & happy. Nanti Share moments tau.. “

Wah, pastinya ramai peminat menantikan pasangan ini berkongsi reaksi Lara ketika bertemu adiknya pula di media sosial. Tahniah diucapkan sekali lagi kepada Scha dan Awal atas kelahiran cahaya mata kedua dan selamat berpant4ng buat Scha.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..