” Teringat zaman kecil-kecil dulu bila tengok apa yang Achey buat ni.. ” – Netizen

Kongsi Video Selipar Anaknya Selalu Tercab0t, Achey Bocey Kongsi Jalan Penyelesaian Buat Ramai Puji. Memang Rare Dan Semp0i Betul, Bernas Juga Idea Achey Ni !!

Ada sahaja perkongsian oleh pelawak terkenal, Achey Bocey yang menghiburkan ramai. Manakan tidak, idea-idea lawak jenaka yang secara spontan oleh Achey ini memang kelakar dan membuatkan ramai yang tidak kering gusi ketawa.

Terbaru, pada posting Achey di akaun Instagram miliknya, telah berkongsi satu video memaparkan anaknya, Tiara suka berkawan bersama rakan-rakannya yang berada di kampung halaman dan aktif bergerak ke sana ke sini untuk bermain.

Namun disebalik video itu, tersirat satu cerita bahawa Tiara suka belari-lari dan membuatkan selipar yang dipakai oleh Tiara sering tertangg4l dari kakinya. Setelah berlakunya kejadian itu berulang kali, Achey telah melakukan sesuatu pada selipar Tiara.

Perkongsian video oleh Achey tersebut telah mendapat perhatian warga netizen kerana Achey telah mengikat getah pada belakang kasut Tiara agar selipar anaknya itu tidak lagi tertangg4l dari kaki Tiara.

Tonton perkongsian video oleh Achey di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang memberikan komen yang p0sitif dan terhibur dengan perkongsian video oleh Achey. Mereka juga menyatakan apa yang dilakukan oleh Achey itu telah menggamit memori zaman kanak-kanak dahulu. Antara komen-komen netizen :

” Teringat zaman kecil-kecil dulu bila tengok apa yang Achey buat ni, memang rare betul, hahaha.. “

” Semp0i betul, haha ayah memang bijak betul, kreatif sangat. Pakai getah pun boleh Achey..

” Weh, idea bernas ni kau ayah. Boleh lah t1ru ni, memang terbaik. Tiara seronok main sampai tercabut kasut.. “

” Ayah yg hebat ialah ayah yg bijak menyelesaikan masalah. Memang semp0i idea ni, dulu-dulu pun kita mcm ni.. “

” Kecik-kecik pun, mak aku slalu buat mcm ni juga, ad0i tengok video ni teringat plk zaman kanak-kanak.. “

” Ayah Tiara dah boleh buka kedai ni, hahaa bijak betul Achey. Seronok pula tengok Tiara dengan kawan-kawan.. “

” Cute betul tengok selipar Tiara, memang genius betul si ayah Tiara, hehe. Semoga happy slalu yer Tiara.. “

Idea bagus ni, memang genius ni Achey, hehe. Comel pula tengok selipar Tiara lepas ada getah di belakang tu. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak berharap perkongsian video ini bermanfaat buat ibu bapa di luar sana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..