” Tak makeup pun cantik sangat dah.. ” – Netizen

Kongsi Video Review Produk, Wajah Anak Abby Abadi, Marissa Dania Tanpa Sebarang Solekan Cur1 Tumpuan Ramai. Wah Memang Natural Beauty, Cantik Sungguh !!

Marissa Dania merupakan anak kedua pelakon Abby Abadi bersama bekas suaminya, Norman Hakim. Baru berusia 15 tahun, wajah Marissa sering menjadi perhatian di media sosial kerana begitu cantik dan manis. Sekali imbas, wajah Marissa sememangnya seiras Abby sewaktu muda.

Marissa juga mempunyai pengikut yang begitu ramai di akaun Instagramnya iaitu sejumlah 385.7 ribu orang. Meninjau ke akaun Instagram, Marissa sememangnya gemar berkongsi review seperti produk kecantikan, tutorial tudung dan juga pakaian.

Antara video yang mencur1 perhatian ramai ialah video Marissa berkongsi review produk kecantikan wajah yang diguna olehnya. Wajah Marissa tanpa sebarang solekan mendapat pujian daripada ramai netizen kerana tetap kelihatan cantik dan manis.

Video yang berdurasi 1 minit ini telah mendapat ratusan ribu tontonan dan menurut Marissa produk ini sangat sesuai dengan kulit wajahnya. Wah, memang betul-betul natural beauty lah Marissa ni. Tak bersolek pun tetap cantik juga.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah membuat ramai memuji kulit wajah Marissa yang begitu cantik. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cantik sangat. Tak makeup pon cantikk sgt dah… Bestnye ada kulit sihat mcm dik Marissa. Bersihnye kulit marissa.. lawanyaaa skin you .. “

” Cantik sgt your skin. Cutenye subahanallah. interestingnyaaa,Β patutla cantikkk.. Alala , cantiknya dear. awk tak pki make up pon cantek ehh.. “

Β Kau tengok la dia ni muka nvde pun cantik . aku da mekap pun muka mcm lepat hahahahhahahahaha. Bestnyaa kulit cantikkk.. “

” Alaaa lawa. bile close up gni. sebijik muke norman. assalam marissa yg cantik mnis, sedang buat apa tu. cantiknya adik. lawa betul.. “

” Cantik betul gadis nie, besar sdh . tak make up pun dh cantik.. uwaaaaa why u shoo pwetty aaaa. Akkkk kitw dh lama minat kat akkkkk so cntikkk.. “

” Dasy4t ko dik haha. cantik g1ler.. Saya dah tak faham erti makeup bila melihat ini, makeup atau tidak sama je cantik.. “

” Cantik sungguh anak dara abby ni.. cantik nya muka tanpa make up. nampak sama jer make up atau tak.. cantik sangat adik … “

Memang tidak dapat dinafikan tentang apa yang dikatakan oleh netizen. Semestinya Marissa mewarisi kecantikan Abby dan ketampanan Norman. Semoga Marissa Dania berjaya dalam pelajaran dan menjadi anak yang membanggakan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marissa Dania, Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..