” Kemain lagi ketawa besar, seronok dia bermain dengan abang.. ” – Netizen

Video Anak Dato’ Jamal Abdillah, Osama Yamani Menyakat Adiknya, Nur Azura Yamani Buat Ramai Terhibur. Amboi, Bukan Main Seronok Lagi Azura Gelak Terkekek-Kekek. Muka Seiras Sangat Dua Beradik Ni !!

Siapa tidak kenal dengan penyanyi pop terkenal iaitu Dato’ Jamal Ubaidillah bin Haji Mohd Ali ataupun lebih dikenali sebagai Jamal Abdillah. Dato’ Jamal pernah berkahwin sebanyak 4 kali dan mempunyai empat orang cahaya mata iaitu tiga orang lelaki dan seorang perempuan.

Keempat-empat cahaya matanya bernama Osama Yamani, Zaki Yamani, Nur Azura Yamani dan El Isaac Yamani. Meninjau ke akaun Instagram isteri Dato’ Jamal iaitu Datin Zai Izzati, satu video gelagat adik-beradik Osama dan Azura telah dikongsikan.

Video yang berdurasi 1 minit itu memaparkan Osama menyak4t adiknya dengan membuat gaya seorang penyanyi r0ck. Osama mengoyang-goyangkan kepalanya sambil membuat gaya bermain gitar telah menyebabkan adiknya terhibur.

Azura juga turut men1ru gaya abangnya sambil ketawa terkekek-kekek. Amboi, bukan main seronok lagi dia melihat gaya abangnya. Lepas ni Azura bolehlah menjadi penyanyi r0ck macam abangnya juga kan. Comel sangat gelagat dua beradik ini.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen turut terhibur melihat gelagat Osama dan Azura. Walaupun jarak umur yang jauh namun hubungan mesra mereka nampak begitu menggembirakan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Bagus hubungan abg adik.. comel lah dua adik beradik ni. kasih sayang abang.. mak aihhh.. sekali dia ketawaaaa… sronoknyaaa Azura dgn abg ekkk.. “

” Kemain lagi Azura main dengan abang. Sakat adik sungguh Osma ehhh. Ya Allah cute. comelnya dua dua.. seronoknya dia.. “

” Besttnya dgr dye gelak. ajar rock plak dah . Kemain lagj azurayamani gelak ek… Manja nya dgn abg dia. comel jer azura ketawa.. “

” Alalalalala ketawa brdekah. Eh da seiras abang nye la. Ya Allah suka betul dia, ada abg melayan dia. Abihla jdi minah rockers azura nti.. “

” Comel dua2 tu.. abg dn adikk.. Azura bkn main mngekek. seronok dia yer, rock kata si abg. Alah comey.. Nnt best siblings.. “

” Lemak berkrim jaa dengaq gelak azura tuu. Hahaha gelak dia dgn abg dia… comey. Kemain lg ketawa bsr sronok dia bmain dgn abg.. “

Alahai, comelnya mendengar suara Azura ketawa. Nampak begitu manja bersama abangnya. Wajah mereka berdua nampak begitu seiras walaupun berlainan ibu. Semoga Azura membesar menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia serta di akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datin Zai Izzati, Osama Yamani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..