” Macam anak orang B0snia, bulu matanya panjang sungguh.. ” – Netizen

Wajah Anak Dato’ Jamal Abdillah, Nur Azura Yamani Memakai Tudung Raih Tumpuan Ramai. Alahai, Comelnya Dan Part Bulu Mata Dia Tu Cantik Sangat Siap Lent1k Lagi !!

Mengintai ke akaun Instagram Datin Zai Izatti iaitu isteri kepada Dato’ Jamal Abdillah, dia ada berkongsi video terbaru cahaya matanya, Nur Azura Yamani sedang tidur. Azura yang memakai tudung nampak begitu keletihan hingga terlelap.

Menerusi entri sebelum ini, Datin Zai Izatti sudah mula menghantar Azura ke tadika kerana Azura tidak mahu duduk diam di rumah. Sekurang-kurangnya di tadika Azura akan belajar. Wah, nampaknya Azura akan cepat pandailah seawal 2 tahun.

Azura telah digayakan dengan tudung kerana hendak memprom0sikan tudung kanak-kanak namun Azura nampaknya selesa sehingga tidur pun masih hendak memakai tudung. Alahai, mungkin pen4t sangat di tadika nampaknya tu. Tidur pun comel.

Wajah Azura yang comel memakai tudung telah mencur1 perhatian ramai peminat. Ramai memuji bulu mata Azura yang panjang, lebat dan lent1k. Sekali imbas Azura seperti anak kacuk4n orang B0snia pula. Putih melep4k sungguh kulitnya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Wajah Azura yang comel memakai tudung membuatkan ramai ger4m melihatnya terutama pada matanya yang cantik. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Masyaallah, macam anak orang b0snia, Comel betul azura, bulu mata mak oii lebatnya… Tidur pakai tudung pun cantik.. “

” Comel nye ank solehah ni… semoga menjadi kebangaan ibu ayah… molek sungguhlah. bulu mata tu panjang dan lent1k sungguh.. “

” Azura so cute… Macam dah betul masuk school. sampai tertidur tu, penat tak duduk diam, comel. pakai tudung sebiji muka mamanya.. “

” Betul tidur pun chumel sangat dia, moga besar nanti menjadi anak yang solehah ye syg. Cantik nya dia dengan bulu mata dia.. ” 

” Comel Azura pakai tudung. Semoga jadi anak yang solehah bila besar nanti. Cantiknya dia… Bulu matanya panjang sungguh.. “

” Such comel Kakak azuraa ni, semoga membesar menjadi anak yang solehah dunia dan akhir4t. cantik azura pakai tudung.. “

” MasyaAllah comeLnya bulu mata dia, lebatnya Azura. jadi kakak yang solehah ye besar nanti. Azura tidur pun comel sangat.. “

Azura kini sudah bergelar seorang kakak sejak 2 bulan yang lalu. Adik Azura dilahirkan pada 11 November lalu bernama El Isaac Yamani.  Semoga Nur Azura Yamani dan adiknya membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zai Izatti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..