” R0ngak is comel Lara, it’s ok.. ” – Netizen

Gambar Lara Alana Tanpa Sebatang Gigi Di hadapan Raih Tumpuan Peminat. Gigi R0ngak Pun Tetap Nampak Comel Lah Lara !!

Lara Alana Ahmad Awaluddin merupakan anak sulung kepada pasangan selebriti Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya. Lara kini berusia 6 tahun. Lara sering berkongsi segala aktivitinya kehidupan di akaun Instagram miliknya yang diberi nama laraalanaa. Akaun Instagram itu dikendalikan oleh kedua ibubapanya.

Menerusi akaun Instagram milik Lara, Lara telah berkongsi satu gambar dirinya dengan kapsyen ‘say hi to the new me‘. Dalam gambar yang dimuatnaik, Lara memberikan senyuman lebar memperlihatkan barisan gigi depannya. Salah satu gigi depan Lara tidak kelihatan.

Bila kehilangan gigi depan, self-esteem and confident level akan menurun. Ini disebabkan ramai yang akan berkata bila gigi depan tiada, wajah akan kelihatan tidak cantik. Berbeza dengan Lara, walaupun tanpa satu gigi depan, Lara tetap yakin memberikan pose untuk bergambar.

Walaupun tanpa satu batang gigi, Lara tetap kelihatan comel. Pada usia Lara, adalah normal untuk kehilangan gigi kerana gigi susu ini akan bertahan sehingga anak berusia 6 ke 7 tahun dan akan tanggal satu persatu bagi menggantikan gigi dewasa atau gigi kekal.

Ikuti perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruang komen, rata-rata peminat Lara mengatakan bahawa Lara tetap comel walaupun keh1langan satu daripada gigi depannya. Selain itu juga, ada memberi kata-kata semangat kepada Lara. Awal turut memberi komen. Antara komen-komen peminat:

” Hi laraaaaaa.. why.. what happened to you ? oh my.. Lara, you just remind me when I was same age like you.. Stay cute n positive always big sistur.. “

” Hi, cutie pie.. ayoo dah ada pintu gerbang.. rongak is osem.. gg 1 batang h1lang pun lara ttp comei.. muka daddy sangat.. “

” Maaf lara, me tergel4kkan lara.. So cute.. Hahahahahaha don’t worry lara the tooth will grow back.. comelnyaaa laraaa.. “

” Oh my Laraaaa..but you still look cute Princess.. R0ngak is cumil lara.. its ok.. New teeth coming out. Less coklat.. Gg tak de pn masih cute lara ni.. “

” Your teeth.. your face. .so sweetie and cute.. Oloh l0st a tooth pun nyomei dah big girl kakak lara.. Hahahaha lara u still cute.. “

” Tooth fairy tonite ?.. put under pillow so tooth fairy can come.. nnti tumbuh yg baru ya sweetie.. Comel ek lara punya gigii tngh.. “

” Comei.. n0 teeth.. Bila tgk gmbr ni rasa cepatnya Lara besar.. Big girl dah laraaa.. muka awal sangat.. comelnya.. “

” Oh my God.. ” – Awal Ashari

Tidak mengapa Lara, jangan bersed1h. Gigi yang h1lang akan tumbuh kembali. Gigi kekal akan tumbuh menggantikan gigi susu yang h1lang dalam tempoh beberapa minggu. Tak lama lagi, adalah gigi baru tu. Apapun, Lara tetap comel dan sweet walaupun tanpa satu gigi di hadapan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana, Scha – Al Yahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..