” Jengkit tu penting walaupun no high heel, sweet couple lah.. ” – Netizen

Gambar Percutian Datin Seri Normala Samsudin Bersama Suaminya, Datuk Seri Azmin Khalid Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Jarang-Jarang Nak Dapat Tengok Gambar Pasangan Ni, Part Jengkit Kaki Tu Comel !!

Auranya masih lagi luar biasa, meskipun sudah tidak lagi aktif dalam dunia penyiaran, Datin Seri Normala Samsudin sering mendapat perhatian di laman media sosial. Manakan tidak, pakej yang serba lengkap membuatkan Datin Normala mendapat jolokan ‘ Wanita Melayu Terakhir’ .

Mengimbas kembali, Datin Normala telah bermula sebagai wartawan penyiaran dan kemudian diberi kepercayaan tampil menerusi layar kaca dengan membaca berita waktu perdana, profil diri Normala terus menyerlah dan semakin dikenali ramai.

Meninjau di akaun Instagram milik Datin Normala telah berkongsi beberapa gambar yang memaparkan dirinya bersama suami, Datuk Seri Azmi Khalid bercuti di Fraser Hill. Bagi yang mengikuti Datin Normala di akaun Isntagram pasti tahu sebelum ini jarang Datin Normala berkongsi gambar keluarga untuk tatapan umum.

Gambar pasangan ini yang kelihatan sweet berjaya menarik perhatian warga netizen. Kongsi Datin Normala menerusi kapsyennya, sudah 15 tahun dirinya tidak datang ke pusat peranginan tersebut dan persekitaran kawasan tersebut tidak berubah dan mendamaikan.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen ramai yang memuji akan gambar Datin Normala bersama suami tersebut begitu romantik. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Jengkit tu penting walaupon no high heel hihi. Sweet couple, semoga Datin dan Datuk sentiasa bahagia bersama.. “

” Bsemut la pic ni, sweet tengok, jarang-jarang nk tengok pasangan ini bergambar comel mcm ni, love sangat.. “

” Love to see both of you, so sweet dan seluar palazo pon cantik. Datin ni pakai apa pun nampak cantik lah.. “

” Seronoknya bercuti, happy holiday Datin Normala dan suami, tak pernah tak cantik tau, gambar ni nampk romantik, wlaaupun smple jer gaya.. “

” Memang seronok tau tmpt ni, sesuai untuk tenangkan fikirin. Selamat bercuti yer Datin dan Datuk, smga happy selalu.. “

” Saya pun lama tak pergi, memang tenang. Patut Datin nampak muda, suka pergi tempat mcm ni untuk tenangkan fikiran.. “

” Amboi suka tengok lah gambar ni, semoga bahagia selalu Datin dan suami, kekal hingga ke syurga, aamin.. “

Comel betul gaya Datin Normala posing dalam gambar tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Datin Normala bersama suaminya, Datuk Seri Azmi Khalid sentiasa kekal bahagia bersama keluarga tersayang sehingga ke akhir hayat, Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Normala Samsudin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..