” Sweet sangat abang-abang jadi pelindung kepada adik perempuan.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak-Anak Memey Suhaiza Dan Norman Hakim Ketika Dibawa Berbuka Puasa Di Luar Raih Perhatian Ramai. Wah Bagus Sangat Sikap Anak Lelaki Memey, Cara Lindung Dan Jaga Adik Tu Memang Terbaik !!

Meninjau ke akaun Instagram Memey Suhaiza, p0sting Memey mengenai tiga orang cahaya matanya telah meraih perhatian ramai. Muhammad Darwisz, Muhammad Dikhriz dan Mikayla Delisha merupakan nama cahaya mata Memey.

Dengan kapsyen ‘ kesayangan mummy ‘, sebuah video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan keakraban tiga orang adik-beradik ini. Dapat dilihat ke mana sahaja sering bersama dan berpimpin tangan.

Menurut Memey, Mikayla sememangnya sangat rapat dengan abang-abangnya serta amat manja dan dapat dilihat si abang pun sanggup mendukung si adik apabila si adik tidak larat berjalan. Alahai, memang sweet sangat.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 4 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ramai memuji sikap anak lelaki Memey yang nampak begitu menyayangi si adik dan boleh menjadi pelindung buat si adik.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai memuji sikap anak-anak Memey yang begitu baik sesama adik-beradik. Antara komen-komen yang diberikan :

” Sweet sgt abg2 jadi pelindung kepada adik perempuan.. Handsome lah abg2 Mikayla.. So sweet.. semoga bahagia sampai syurga.. “

” Anak soleh solehah…. Terbaik la kikim n awish layan Mikayla macam puteri.. Handsome abg2 Kayla .. “

” Comelll semuanya, salam Ramadan mummy.. muka sama je semua.. keluarga bahagia.. semoga sentiasa ceria.. “

” Anak-anak Mulut serupa,senyum pun serupa ikut mama, salam subuh slmt menjalani ibadah berpuasa.. “

” Salam Ramadhan mummy n anak³ yg comel  Semoga dpermudahkan segala urusan Kita semua Aamiin² yrbal a’lamiin.. “

” Mesti happy adik dia ada abang suka melayan.. Bertanggung jawab dan betkasih syg.. mikayla puasa ke.. jalan pun tak larat ja.. “

” Comel comel anak memey, bagus abang abang jaga adik. ke mana pun tetap pimpin tgn adik tu.. so sweet.. “

Alahai sweet sangat abang-abang Mikayla kan. Ke mana sahaja sentiasa menjaga adiknya. Semoga ketiga-tiga mereka membesar menjadi anak yang baik dan bertanggungjawab sehingga mereka dewasa nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Memey Suhaiza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..