Connect with us

Artis / Selebriti

” Siri pun satu, balas la Fahri cakap apa. Habis keluar semua bahasa Fahri haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri Yang Riuh Bercakap Di Handphone Buat Peminat Terhibur. Amb0i Fahri, Kec0h Yer. Lain Macam Betul Bahasa Fahri Ni, Haha !!

Melihat telatah si kecil bernama Achbar Muhammad Fahri ini, pastinya peminat akan tersenyum sendiri. Anak sulung kepada pengacara Dayah Bakar ini sememangnya memiliki wajah comel yang membuatkan ramai ger4m melihatnya.

Seperti ibunya, Fahri juga seorang anak yang ceria dan tidak l0kek dengan senyuman. Ada sahaja gelagat yang dibuat oleh Fahri mencuit hati peminat. Meninjau akaun Instagram Achbar Muhammad Fahri, satu video Fahri sedang bercakap di handphone telahpun dimuatnaik.

Akaun sosial Fahri yang diselia oleh Dayah ini sehingga kini telahpun mencatatkan 56.5 ribu pengikut. Dalam video ini, Fahri memegang handphone dan mula bercakap dengan bahasanya yang tersendiri.

Bahasa kanak-kanak seperti ini memang melucukan apabila didengar. Bunyi seperti bahasa asing pun ada Fahri ini. Bukan main rapat lagi diletakkan handphone pada mulut ye Fahri. Alahai kec0h betul mulut, confirm banyak cakap macam Dayah.

Jom tonton video di bawah :

https://www.instagram.com/p/CcIjxW4pCmM/

Antara perkongsian lain yang menarik :

(Klik butang KANAN > untuk menonton gambar dan video seterusnya.. )

https://www.instagram.com/p/CcRHCvtP9Ac/

Gelagat oleh Fahri ini telahpun mendapat banyak tanda suka daripada peminat. Rata-ratanya terhibur melihat Fahri mengomel dan antara komen-komen mereka :

” Yihhhh comel sangat ni. eeeee ger4m je.. Semoga fahri membesar dengan baik dan jadi anak yang soleh untuk ibu dan baba. Aamiin.. “

” Haihh comel nau nau, acik dengar macam bahasa orang Philippines pun ya jugak ni Fahri. so cute lah bud4k ni.. “

” Eee ger4mnya, comel sangat tau Fahri. Jari tu kan haha, lain macam betul bahasa Fahri ni. Dia buat betul macam walkie talkie ye.. “

” Haha tak pernah tak comel la Fahri ni, ger4m je tengok mulut tu. Riuh sekampung macam ni Fahri, projek juta juta ni haha.. “

” Fahri speaking ke tu haha. Ada bunyi dialek Thai sikit ye Fahri. Takpe takpe acik buat buat faham haha. Bijak sangat tu nak bercakap.. “

” Siri pun satu, balas la Fahri cakap apa haha. Dah habis keluar semua bahasa Fahri, lawaklah tergelak tengok Fahri ni.. “

” Amboi Fahri dah dapat mulut, main handphone ye. Kec0h betul mulutnya tu, Fahri cakap Jerman ka tu, bersungguh betul pot pet pot pet.. “

Penghibur dan penawar hati ibu dan baba betullah si comel Fahri ini. Ini baru bahasa pengenalan, tunggu Fahri boleh bercakap nanti mesti tak hent1 mulut Fahri berbunyi. Apa-apa pun, semoga membesar dengan sihat selalu Fahri.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achbar Muhammad Fahri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT