” Suami mithali yang sentiasa membahagiakan isterinya.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Edika Yusof Bersama Isterinya, Nor Hidayah Raih Perhatian Peminat. Pasangan Yang Sentiasa Memberi Inspirasi, Sus4h Senang Bersama !!

Edika Yusof nama yang cukup tidak asing lagi buat para peminat drama Melayu tempatan. Sudah mula berkecimpung dalam bidang lakonan sejak usia muda, wajah kacak Edika suatu masa dahulu sering menjadi keg1laan ramai gadis.

Diuji dengan isterinya, Nor Hidayah lumpuh sejak berbelas tahun yang lalu, Edika menjadi inspirasi buat ramai kerana setia menjaga isterinya itu. Kata orang kesetiaan seseorang itu boleh dilihat apabila pasangannya diuji.

Meninjau entry terbaru Edika Yusof di Instagramnya, telah dikongsikan sekeping gambar terbaru mereka bersama. Membawa isterinya ini ke sebuah restoran untuk berbuka puasa, kedua-duanya nampak cantik dan sepadan.

Mengucapkan rasa syukurnya ke hadrat Ilahi, Edika mengatakan isterinya ini adalah ‘malaikat’nya. Masih tetap sweet seperti dahulu, wajah pasangan ini juga dikatakan peminat nampak semakin serupa. Seronok peminat melihat kebahagiaan Edika dan Hidayah ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Edika ini telahpun mendapat lebih 8000 likes daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Lovely couple, sejuk mata memandang. Syukur Alhamdulillah. Makin cantik wife Edika.. “

” Sweetnya, bila lah aku nak dapat suami macam ni. Alhamdulillah syukur semoga murah rezeki dipanjangkan umur n kekal bahagia hingga ke jannah aminn. “

” Alhamdulillah, pasangan yang sentiasa memberi inspirasi. Sus4h senang bersama. She is ur angel while you, her kn1ght in shining armour.. “

” Cantiknya wife Edika, semoga kekal bahagia hingga ke jannah. Both of u so lovely. Handsome and beautiful.. “

” Lawa wajah pasangan ni, sus4h senang bersama. Satu dalam sejuta, semoga kekal hingga ke jannah.. “

” Great man, contoh suami yang setia dan berbakti untuk isteri. Suami mithali yang sentiasa membahagiakan isterinya. Lovely couple, muka pun sama.. “

” Alhamdulillah, beautiful. Pasangan dunia akhirat. Sama cantik sama padan, Edika real man, Truly inspired.. “

Rezeki Allah dapat pasangan yang sudi bersus4h senang bersama dan menghadapi segala dug4an dalam kehidupan. Semoga ik4tan perkahwinan Edika dan Hidayah sentiasa dirahmati oleh Allah dan berbahagia sehingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Edika Yusofxx

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..